Iza lateks tračica sve puca, a na glavi opasan detalj: JK u smrtonosnoj kombinaciji, a svi se pitaju kako diše

Nijedna pevačica nije bila u ovakvom izdanju

  • 14
Jelena Karleuša Printskrin: Instagram/karleusastar

Pevačica Jelena Karleuša još jednom je uspela da iznenadi svoje pratioce na društvenim mrežama, iako se često fotografiše u preskupim oskudnim izdanjima.

Karleuša je na Instagramu objavila golišavu fotografiju na kojoj je glavu prekrila crnim lateksom, a bujne grudi minijaturnim inicijalima svog imena, koji su jedva šta prekrivali.

Ostatak stajlinga činile su lateks gaćice i duboke crne čizme, ali sasvim sigurno, bar ovaj put, mnoge je najviše iznenadio lateks preko glave koji nije imao ni jedan otvor, pa se mnogi zapitali kako uopšte diše.

Međutim, ovo smrtnonosno izdanje izazvalo je brojne komentare, a to govori i činjenica da ih je ispod objave isključila, što veoma retko čini, a ovim modnim izborom nema sumnje da se otišla i korak dalje, i pokazala zašto jr ikona stila.

Podsetimo, Karleušine modne kombinacije često su tema medija, ali i polemika na društvenim mrežama. Ona svakako važi za jednu od najbolje obučenih žena sa javne scene, a u poslednje vreme je najčešće možemo videti  u veoma izazovnim izdanjima.

Video: Karleuša u mreži, ali nije ukroćena: S&M stajling pevačice, još kad je zatverkovala na bini! Trans!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA