Poznate dame koje su podržale "Žene su zakon": Akcija u kojoj ne treba da postoje političke razlike

Radi se o akciji u kojoj se popravlja položaj žena preduzetnica

  • 0

Podrška akciji "Žene su zakon" koju je pokrenuo ministar privrede Rade Basta stiže neprestano, a tu su se našle i neke od poznatih dama.

Dragana Mirković, Jovana Tipšin, Jelena Ristić kao i Goga Sekulić samo su neke od mnogobrojnih ličnosti koje su svoj uticaj iskoristile da prestave i podrže ovu akciju.

Naime, radi se o akciji Rade Baste, koji ima nameru da popravi položaj žena preduzetnica koje su, kako je istakao, važan deo privrednog sektora.

Goga Sekulić Printskrin: Instagram/gogasekulic

- Svaka majka, sestra, ćerka i baka su stub svake familije. Ne možemo da govorimo o privrednom rastu bez osnaživanja njihove uloge. Moramo da vodimo računa da se održimo kao narod. Šta će nam fabrike ako niko u njima nema da radi i šta će nam nova tehnologija ako nema ko da je koristi - rekao je on Basta za Telegraf, i dodao:

- Iz tog razloga žene moraju više da budu uključene u privrednim aktivnostima i zato vas pozivam da posebno obratite pažnju na njih kada govorimo o investicijama.

Video: Podrška akciji Žene su zakon i iz San Dijega

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA