Tanja Savić otkrila u kakvim je sada odnosima sa bivšim mužem, potpuni preokret: Neka stisne zube i neka dođe

Tanja Savić je prošla kroz veoma težak period kada se borila za starateljstvo nad svojom decom, sinovima Maksimom i Đorđem

  • 0
Tanja Savić i Dušan Jovančević Foto: ATA Images, Nikola Tomić

Dosta se spekulisalo o privatnom životu Tanje Savić nakon brojnih brodoloma, a pevalica je sada otkrila u kakvim je odnosima danas sa bivšim mužem Dušanom Jovančevićem.

Naime, pevačica je istakla da se Maksim i Đorđe redovno čuju sa ocem i dodaje kako ona nije u kontaktu sa njim budući da isti odbija, iako bi volela da je situacija drugačija.

Tanja je otkrila i da se dogodila situacija kada joj je škola u koju mališani idu, tražila njihov izvod iz matične knjige rođenih, što je ona i zatražila od Dušana, ali čak ni tada nije dobila odgovor od njega.

Na pitanje da li bi njena deca volela da se vrate u Australiju, pevačica je dodala da ne veruje u to, ali da bi sinovi i te kako želeli da ga vide, i da ona sa tim nema nikakav problem, iako bi on po dolasku trebalo da odgovara na sudu.

- Neka stisne zube i neka dođe, sve je to deo života - dodala je ona.

Proslava Nove godine DM televizija Dragana Mirković Foto: Kobra

Na konstataciju da blista, nasmejana pevačica priznala je da je zaljubljena.

- Posle svih mučnih godina i kroz sve što sam prošla, mislim da sam konačno zaslužila da živim život punim plućima. Ispunjena sam iznutra, ali ne bih otkrivala ko je u pitanju - izjavila je pevačica za "24sedam".

Podsetimo, svima je dobro poznato da je Tanja Savić prošla kroz težak period kada se borila za starateljstvo nad svojom decom, sinovima Maksimom i Đorđem. Tada je tvrdila da joj njen, sada već bivši suprug, nije dozvoljavao da vidi decu, javnost je bila upoznata sa svakim pevačicinim korakom, a emotivni susret sa sinovima na aerodromu rasplakao je celu Srbiju.

Fotografije Tanje sa sinovima pogledajte u galeriji ispod:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA