Tajna duga nekoliko decenija: Zdravko Čolić je sa ovom slavnom pevačicom imao kratku romansu

I sam Čola se prisetio ove romanse

  • 2
Zdravko Čolić Foto: ATA Images

Legendarni Zdravko Čolić imao je davne 1973. u Luksemburgu, neposredno pred nastup na "Pesmi Evrovizije" gde je predstavljao Jugoslaviju pesmom "Gori vatra", kratkotrajnu romansu sa pevačicom slavne grupe ABBA, Anifrid Lingstad.

Čola se pred nastup opuštao u garderobi kada je ušla Anifrid koja je tada bila prateći vokal švedskom predstavniku, a naredne godine je sa svojom grupom proslavila čuvenu evrovizijsku pobedu.

Tada crnokosa pevačica pojavila se iza Čole. Pogledi su im se sreli u ogledalu i - desila se kratka romansa, bez razgovora, zbog koje je Zdravko umalo zakasnio na nastup.

Kad je sledeće godine video veliki plakat koji je reklamirao koncert grupe ABBA, Čolić se prisetio vatrene horistkinje iz garderobe u Luksemburgu.

Fotografije slavne pevačice pogledajte u galeriji ispod:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Clari.

    4. decembar 2022 | 07:08

    STARI ŠMEKER, AJOŠ VEĆI PROFESIONALAC. ILITI ČOVJEK NA PRVOM MJESTU . ŽIVIJO LEGENDO . 👏👏👏👏👏👏👍👍👍👍👍👍

  • Penzos

    5. decembar 2022 | 15:29

    Ko je to mogao videti da nam potvrdi? Ako si ti sam to izneo u javnost, postao si moje veliko razocarenje. To pravi mangup nikada nebi uradio. Tol8ko o tebi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA