"Idem odmah u Veternik": Majka Aleks Nikolić besna na Dejana zbog raskida, počela da urla, pa branila ćerku

Slovenka nije dobro reagovala kada je čula za raskid

  • 4
Dejan Dragojević, ALeksandra Nikolić i Slovenka Nikolić Foto: Kobra, TV Pink

Dejan Dragojević javno je ostavio Aleksandru Nikolić zbog njene prisnosti sa Zvezdanom Slavničem i Filipom Carem. 

Njena majka Slovenka nije dobro reagovala kada je čula ovo. Ona ne vidi ništa loše u postupcima svoje ćerke i nije joj jasno zbog čega je usledio raskid.

- Šta je radila, šta je radila?! Nemoj da mu odem ja tamo, da mu ja uradim! Šta je radila?! A šta radi on, je l se to neko pita?! - vrištala je Slovenka, koja se još više razbesnela kada je čula da je Dejan izjavio da je pio lekove zbog svega što mu Aleks priređuje u "Zadruzi".

- On na tabletama zbog Aleksandre, ma šta to pričate?! On je na tabletama zbog Dalile godinama, to zbog nje pije, šta to pričate?! Nemojmo da smo neljudi, nećemo dati dušu đavolu! Zašto moju Aleksandru svi osuđuju?! On je na tabletama šest godina, išao je po psihijatrima, kod hodža... Nemoj ja da počnem, pa da osujem drvlje i kamenje po njemu! Imam svašta da kažem, ali neću!

Aleksandrina majka poručuje da će svi platiti za svaku njenu suzu.

- Moja Aleksandra nije kriva! Za šta je kriva?! Šta je uradila, opet vas pitam?! Ako mi dete padne u depresiju, sve ću da tužim! Neće se dobro završiti, dete sam svoje lečila 15 godina, imam papire sve! Ako joj se pogorša stanje zbog situacije nepravedne, neće dobro da bude! Ljudi udaraju na moje dete, svakome je pomogla, učinila. Ja nisam smela da pisnem, A da kažem za tog Dejana zbog nje. Sa mnom su se z********i mnogi, pa su mnogi n******i! Nemoj da se z*******a narod ovaj sa mojim detetom! Ozbiljno će odgovarati za svaku njenu suzu!

Na pitanje da li će zvati Dejana da rasprave, Slovenka kaže:

- Neću ga zvati, ići ću lično u Veternik tamo! Ja luda nisam, sa mnom se niko neće z********i! - rekla je ona za "Pink".

Video: Dalila otkrila kako joj teku radovi na obnovi kuće u kojoj je nekada živela sa Dejanom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rv

    4. decembar 2022 | 11:40

    Nebranim dejana ako ga voli i resila se udati za njega nije onda trebala ni ulaziti u zadrugu bez njega znala je ona kako je tamo po meni dejan je u pravu ,,,,,,z

  • Ena

    3. decembar 2022 | 23:04

    Zena je u pravu ,okomili su se na ovu devojku vise nego na bilo koga a videli smo da vecini proslost nije bila sjajna pa nekima i sadasnjost ne cveta.Kao dete dozivela stresove i sad je razapinju a ona nije ratoborna da se izbori sa ajkulama .Sasvim je i normalno da se majka oglayi da zastiti svoje dete .

  • Branka

    3. decembar 2022 | 22:45

    Slovenka razgovarjte sa Dejanom jel to je laz, on voli vasu cerku to je sigurno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA