Svi su bili "ludi" za Ksenijom": Na dan rođenja pevačice, emotivno uključenje poznatog pevača

Danijel Alibabić uključio se iz Crne Gore, a u razgovoru sa voditeljkom, prisetio se njihove saradnje i kako je to izgledalo kada su njih dvoje provodili zajedničko vreme

  • 0
Ksenija Pajčin Foto: S. Pikula

Gotovo ceo region ostao je nem kada je pročitao vest da je poznata pevačica Ksenija Pajčin izgubila život.

U martu 2010. godine odjeknula je vest da u stanu iz pištolja Kseniju usmrtio verenik Filip Kapisoda. Obračun ovog para do kraja je ostao misterija, no pre svega toga, ostao je veliki gubitak.

Da je danas sa nama, pevačica bi napunila 45 godina.

U emisiji "Vikend na K1", pop pevač Danijel Alibabić uključio se iz Crne Gore, a u razgovoru sa voditeljkom, prisetio se njihove saradnje i kako je to izgledalo kada su provodili zajedničko vreme.

- Nikada neću zaboraviti kolliko je srdačno i bezrezervno prihvatila moje dolaske u Beograd i svaki put me je onako, kao starija sestra, pitala da li mi nešto treba i da li je sve ok. O njenoj lepoti je suvišno pričati. Reći ću vam samo da u vreme kada je bio popularan izlazak u beogradski Stefan Braun klub, nije bilo osobe ni muške ni ženske koja se ne b okrenula za nama kada bi Ksenija Pajčin uhodala u klub. Kasnije mi je bilo jasno kada mi je objašnjavala i sama, da joj ta njena harizma i lepota, vrlo često otežava život. Jer, nije bilo normalno posebno u ono vreme, izaći iz kuće i biti na meti svih radoznala koji su želeli da je gledaju. A svi su želeli... Svi su bili ludi za Ksenijom Pajčin - počeo je on i dodao:

- Za mene, to je najlepša žena sa najvećom harizmom koja se pojavila na estradi - iskren je bio Danijel.

Podsetimo, Alibabić je 2016 godine objavio "Pjesmu za Kseniju", u čast tragično nastradale pevačice. Tokom svih godina brojni ljudi sa javne scene gotovo uvek se trude da lik Ksenije Pajčin ne ode u zaborav.

Video: Danijel Alibabić navijao sa Varvarima protiv Zvezde

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA