Saša ima vikendicu u Opatiji, a komšije otkrivaju kako se Popović ponaša prema njima: To sam se lično uverio

Većinu slobodnog vremena provodi u Opatiji, a nedavno je prvi put pokazao deo svog luksuznog stana

  • 10
Saša Popović Opatija Foto: Marko Jovanović, Shutterstock, Instagram/karleusastar

Komšije iz Opatije, otkrile su šta misle o Saši Popoviću.

Naime, oni su otkrili i  kako bivši direktor "Granda" provodi dane kada boravi na hrvatskom primorju.

- Gospodin Popović je omiljeni stanovnik iz Srbije u Opatiji. To sam se lično uverio jer mi je dole na hrvatskom primorju on komšija. Ne poznajemo se lično, ali smo se nekoliko puta sreli u gradu u restoranima. Ume on leti da se prošeta pored mora, a jednom prilikom sam mu rekao da ga više viđam na Jadranu nego u Beogradu na šta se on samo nasmejao. Prijatan je čovek, uvek se nasmeši i porazgovara sa ljudima, a naročito sa komšilukom. Prepoznaju ga svi, prilaze mu kako da ga pitaju oko estrade, a tako i o njemu samom. Deluje fino i pristojno, kulturno i civilizovano - priča meštanin Milan Petrović koji takođe ima kuću u ovom gradu na Kvarneru na obali u Primorsko-goranskoj županiji:

On tvrdi da su meštanke Opatije zaljubljene u Popovića.

- Pre svega moram da vam kažem da mi je žena Suzana prava dama i gospođa. I deca su mu letos bila u Opatiji. On je faca za dame iz Opatije. Garantujem da su mnoge zaljubljene u njega i to svih uzrasta. Samo da vidite kako mu se umiljavaju. Čuo sam kada mu se komšinica žalila da joj je krivo što ga ranije nije upoznala da i ona postane pevačica i da se probije kroz Grand - završava Milan za "Kurir".

Većinu slobodnog vremena provodi u Opatiji, a nedavno je prvi put pokazao deo svog luksuznog stana. Popović se prošle godine putem video poziva uključio i tom prilikom pokazao kako izgleda dom u Opartiji. Na snimku se video bazen, velika terasa sa koje puca pogled na more.

Fotografije Saše Popović kao i njegove porodice pogledajte u galeriji ispod:

Video: Pevačica nikad brutalnija: Elma Sinanović otvorila dušu o ratu sa Sašom Popovićem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dalibo

    4. decembar 2022 | 13:24

    Patriote

  • terza1.

    4. decembar 2022 | 18:31

    Iz tih krajeva je bar 30000 Srba moralo da se odseli, a oni koji su ostali su uglavnom postali Hrvati. Ovolika zemaljska kugla i Srbin kupi sebi kuću za odmor baš tamo. Svako odsustvo dostojanstva, a mediji ga još veličaju.

  • Febo

    4. decembar 2022 | 18:06

    On I Ivan Ivanovic su inace velike patriote

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA