Anastasija dočekala Gudelja na aerodromu: Nisu mogli da sakriju sreću što su zajedno, ovako je izgledao susret

Nemanja je na glavi imao kačket i majicu sa srpskim grbom, dok je naslednica folk dive Svetlane Cece Ražnatović bila u kežual izdanju

  • 33
Anastasija Ražnatović Foto: Telegraf

Fudbalska reprezentacija Srbije sletela je nešto posle 16 časova u Beograd nakon eliminacije sa Svetskog prvenstva u Kataru.

Anastasija Ražnatović (24) sačekala je dečka, fudbalera Nemanju Gudelja (31), po povratku iz Dohe, gde je bio deo srpskog tima.

Pevačica je na aerodrom stigla nekoliko minuta pre sletanja Orlova, a iako nije želela da se slika, sve vreme je imala osmeh na licu. 

Nemanja Gudelj je na glavi imao kačket i majicu sa srpskim grbom, dok je naslednica folk dive Svetlane Cece Ražnatović bila u kežual izdanju.

Evidentno je da su Anastasija i Nemanja do ušiju zaljubljeni jedno u drugo, a kako je izgledao njegov dolazak u Srbiju pogledajte u galeriji ispod.

Podsetimo, kako rezultat poslednje utakmice reprezentacije Srbije na prvenstvu nije bio onakav kakvim su se ovde svi nadali, zbog pobede Švajcarske, mnogi su isčekivali prvu reakciju pevačice. Anastasija se oglasila na svom Instagram profilu fotografijom na kojoj se vidi kako slika dečka telefonom i samo kratko poručila:

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by 🔱 A N A S T A S I J A 🔱 (@raznatovicanastasija)

I u dobru i u zlu - napisala je ona.

Video: Ruža u pustinji: Anastasija u peščanoj avanturi dok čeka novu utakmicu svog dečka na Mundijalu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA