Majka tragično nastradale Kike otkrila šta će objaviti na godišnjicu ćerkine smrti: Ovo dosad nije viđeno

Kika je prošle godine, u noći između 8. i 9. decembra pronađena mrtva u svom stanu, a njena majka od tada pokušava da sazna istinu o smrti svoje ćerke

  • 3
Kristina Đukić Kika i Nataša Foto: Youtube/Kika, Instagram/kikamonxx3

Majka tragično nastradale jutjuberke Kristine Kike Đukić, Nataša Đukić, oglasila se na mrežama i tom prilikom je najavila da će na godišnjicu ćerkine smrti objaviti njen do sada neobjavljeni video-materijal.

Na svom Instagramu objavila je saopštenje, gde je otkrila da će njeni pratioci ipak morati još malo da sačekaju.

"Zdravo svima, želim da vas obavestim da neću objaviti video koji sam najavila iz razloga što je iskrslo nešto neplanirano. U četvrtak u 9.30 će biti opelo povodom Kikine godišnjice. U istom periodu na svom kanalu ću objaviti njen do sada neobjavljen video. A na ovaj drugi ćemo morati malo da sačekamo", rekla je Nataša u snimku koji je objavila.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Natasa Djukic Velickovic (@natadjukic_)

Podsetimo, Kika je prošle godine, u noći između 8. i 9. decembra pronađena mrtva u svom stanu, a njena majka od tada pokušava da sazna istinu o smrti svoje ćerke. Iako je sumnjala da je drugarica kriva za smrt mlade jutjuberke, Više javno tužilaštvo u Beogradu je pre nakon detaljnih provera utvrdilo da nema mesta pokretanju krivičnog postupka protiv bilo kod lica, za bilo koje krivično delo, u vezi sa okolnostima pod kojima je nastupila smrt.

Video: Sahrana Kike Đukić: Cela srpska YouTube scena na sahrani, pojavio se i Yasserstain

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ...

    6. decembar 2022 | 21:23

    Pre mesec dva bio je objavljen intervju u kome je dotična majka rekla da je sa svojom ćerkom motala prvi ćerkin džoint i da joj je ćerka emotivni manipulator (bivšem dečku je rekla da će da skoči sa mosta i čekala ga dok nije došao, nakon toga su je odveli u psihijatrijsku bolnicu), pila je anksiolitike, a obdukcija je pokazala da je imala narkotike u krvi (majka je rekla da je ćerka koristila uvek lake droge, a nije teške). Da li će da objavi još nešto o svojoj ćerki? Iz njene priče se zaključuje kakvog je stanja bila njena ćerka, zašto kao majka nije preduzela nešto kako bi se njena ćerka lečila i sprečio onakav ishod.

  • 🤦🏻‍♀️

    6. decembar 2022 | 20:47

    Tačno, nije viđeno koliko želi da bude po društvenim mrežama pravdajući se da traži “istinu”…

  • Aca

    6. decembar 2022 | 21:38

    Sacuvaj boze

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA