≫ 

Ovaj bogati biznismen je osvojio srce naše glumice: Stariji je 10 godina, a zbog njega je odolela i Holivudu

- Danas mogu da kažem da sam sazrevala pored supruga - rekla je ona

  • 0
Južni vetar, Ubrzanje

Foto: Nikola Tomić

Već 25 godina glumica Nataša Ninković je u braku sa biznismenom Nenadom Šarencem sa kojim im sinove blizance Matiju i Luku.

Nenad je od Nataše stariji više od 10 godina, a glumica tvrdi da joj je brak pomogao da sazri.

- Bila sam klinka i u početku brak sam tvrdoglavo shvatala kao ring u kojem sa mužem odmeravam snagu, dok mi u jednom trenutku Nenad nije predočio kako moramo da uskladimo korake - rekla je glumica svojevremeno domaćim medijima, a za Nenada se udala kada je imala 25 godina.

- Danas mogu da kažem da sam sazrevala pored supruga, a i decu sam dobila u pravom trenutku, kao ispunjena žena koja može da im se potpuno posveti - dodala je glumica tada.

Svojevremeno je priznala i da je zbog supruga odbila i čuvenog američkog reditelja Olivera Stouna.

- Oliver Stoun bio je na nekom proputovanju kroz Balkan i svratio je do Beograda. Tada sam ga videla poslednji put. Pokazala sam mu Narodno pozorište, zapravo scenu gde igram, grad… Stalno me zapitkivao šta je tu toliko vredno, pa sam odlučila da ne pokušam u Americi. Na večeri u Skadarliji upoznao je mog Nešu. Pitao me je da li je i on jedan od razloga zbog kojih sam odlučila da igram u Beogradu i ja sam mu odgovorila: ‘Naravno' - priznala je ona za "Blic" i otkrila da je sa mužem doživela "holivudske trenutke".

- Ja sam srećna žena, jer sam ih imala i na poslu i privatno, a i danas imam takve trenutke. Bilo je večeri kada sam govorila sebi: ‘Nema dalje, nema bolje’. Situacije ‘nema dalje’ imala sam mnogo puta sa suprugom. One kratko traju, ali valjda baš zato jesu izuzetne - ispričala je tada Nataša.

Video: Nataša Ninković proslavila 50. rođendan: Igrala zagrljena sa sinovima i mužem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA