Jellena progovorila o estradi, pa se dotakla koleginice: Ne bih nikada snimila Goginu pesmu "Gaćice"

- Marina je dala tu pesmu pravoj osobi - rekla je ona

  • 2
Jelena Lalović, Goga Sekulić Foto: Kobra

Pevačica Jelena Lalović, poznatija kao Jellena dugi niz godina je na estradnom nebu.

Pevačica je u proteklom periodu vredno radila na karijeri, a sada je prokomentarisala svoj novi projekat, ali se dotakla i koleginica sa estrade.

– Dočekali smo konačno da izađe nova pesma, trebalo je da snimimo spot na Zlatiboru, zatim smo prešli na Beograd, neki misle da je ovo snimljeno u Vrnjačkoj Banji, ali nije. Snimljeno je ovde u Topčideru – objasnila je pevačica.

Pevačica ne krije da je u današnje vreme veliki rizik snimiti novu pesmu i da na svojim nastupima uglavnom peva stare hitove kako svoje, tako i svojih kolega.

Na nastupima skoro ni jednu novu pesmu ne pevam, jer su to sve ljudi koji slušaju stare hitove, starija generacija. Sa tim pesmama pravimo sjajnu atmosferu – rekla je Jelena, pa usput prokomentarisala i stari hit Goge Sekulić "Gaćice".

Ne bih snimila tu pesmu, naravno. Marina je dala tu pesmu pravoj osobi, Goga to prosto zna da iznese. Prosto ima taj stav i to može, a meni je Marina dala pesmu „Postepeno“ koju mi i danas traže – iskreno je odgovorila pevačica.

Video: Da poljubim mladu najlepšu u gradu: Estradni sinovi o čijim se svadbama pričalo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rv

    7. decembar 2022 | 18:05

    Kakva goga i gace ma daj bre ,,,

  • ajao

    7. decembar 2022 | 17:15

    Daj bre muko ko ce tebe da slusa i Goga da je nisu gurali nebi napunila stan od 10kvadrata a ne klub. Ti bako i tebi slicne ste za sarenicu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA