Goca Lazarević iznenadila izjavom o odnosima na jednu noć: Što da ne, to nema veze sa poštenjem

Pevačica je, kao i uvek, bila bez dlake na jeziku

  • 1
Gordana Goca Lazarević Foto: Nikola Tomić

Pevačica Gordana Goca Lazarević poznata je po svojoj surovoj iskrenosti.

Naime, folkerka je ovoga puta zavirila u svoju intimu i otkrila kako reaguje na kombinacije na jednu noć.

- Ne nisam, nikada. Mislim samo jednom i nikada više? To nisam, u tom smislu - rekla je pevačica, pa otkrila da li je pristalica takvih odnosa.

- Ja sam pristalica svega što nekome prija, kada bi me neko toliko magično privukao, što da ne. To nema veze sa poštenjem, ja sam jako neprilagodljiva osoba - objasnila je ona u emisiji na Hype televiziji.

Gordana Goca Lazarević Foto: Nikola Tomić

Podsetimo, pevačica Goca Lazarević jednom prilikom iznela je svoju tužnu životnu priču kada je govorila o smrti svoje majke, teškom životu, detinjstvu i tužnom periodu koji je prošla. Naime, pevačicini roditelji su radili u inostranstvu, a ona i brat su ostali u Srbiji.

- Dok nisam počela da živim samostalno, namučila sam se mnogo. Sve je bilo surovo. Mama i tata su trbuhom za kruhom otišli u inostranstvo. Ostavili su mene i brata kod strica i strine. Onda je i strina morala da ide da radi, pa je ostavila mene i brata u kući u šumi sa jednim neuglednim čovekom da nas čuva. Nije se presvlačio po deset dana - rekla je Goca tada i dodala:

- Mi smo preko nedelje mazali pašteticu i margarin na hleb. Nismo znali ništa drugo. Dok strina ne dođe. Otud i moj gastritis, koji vučem od ranog detinjstva. Moram da kažem da nikada nismo bili gladni. Čokoladu smo kupovali jednom mesečno, ono malo životinjsko carstvo - rekla je ona jednom prilikom za medije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Olga

    8. decembar 2022 | 07:11

    Baš tako kako kaže Goca "Kada bi me neko magićno privukao" a još si na odmoru.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA