Buba Koreli više ne živi u haremu? Spekuliše se da je reper ostavio Petru kad je saznao da je Jasmina trudna

Reperovi fanovi su posumnjali da je ostavio Petru. To su potkrepili i "dokazima" koje su objavili na TikToku i na Tviteru

  • 3
Buba Koreli, Jasmina Đuderija, Petra Čupan Foto: Milena Đorđević, Printskrin: Instagram/ jasmina_djuderija, Instagram/ petracupan

Reper Buba Koreli godinama je živeo kao u haremu, sa devojkom i sa ljubavnicom. Ipak, poslednjih dana se šuška da je njegova dugogodišnja partnerka Jasmina Đuderija trudna, te da je zbog toga navodno ostavio Petru Cupan.

Naime, snimak sa TikToka i komentar na koji je odgovorila Jasmina naveo je mnoge da pomisle da navodno uskoro stiže prinova u reperov dom.

Budući da je Đuderija odreagovala isključivo na komentar o trudnoći, mnoge je navelo da posumnjaju u istinitost tih tvrdnji. 

Reperovi fanovi zbog toga su posumnjali da je ostavio Petru. To su potkrepili i "dokazima" koje su objavili na TikToku i na Tviteru, time što su se reper i Petra otpratili sa Instagrama. 

Pritom, iako je Cupanova aktivna na društvenim mrežama, mnogi tvrde da joj se vidi da je tužna, pa se spekuliše da je Buba taj koji je raskinuo. 

Pored toga, reper je nedavno na Instagramu objavio da treba da se normalizuju prijateljska rastajanja.

"Šta mislite, ko je koga ostavio?", "Drago zbog nje što je to gotovo, ko god da je koga ostavio. Mogla je puno bolje", "Ja mislim da je on nju ostavio", "Proverena info, on je raskinuo", "On nju, vidi se po njoj koliko je tužna", neki su od komentara na Tviteru.

Da li je zaista tačno da su Buba i Petra raskinuli, kao i da je Jasmina trudna, ostaje nam da vidimo u narednom periodu. Mnogi sumnjaju da je sve ovo njihova igra i da na taj način privlače pažnju javnosti.

Video: Buba Koreli objavio snimak u kome tuče mladića koji je pokušao da ukrade torbu ženi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pp

    8. decembar 2022 | 13:14

    Sad, zamislite kakvog su morala te dve, naročito ta Petra, kakvi su to mozgovi...???

  • mak

    8. decembar 2022 | 14:40

    Dali ima potrebe vise pisati o njima

  • Vodolijax

    8. decembar 2022 | 22:52

    A šta kažu naši pevači i pevačice kojima je taj pisao pesme i ošišao ih.......a da .....ovce i jesu za šišanje.......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA