Veljko Ražnatović nije ostao imun na situaciju na Kosovu: Odmah se oglasio i pružio podršku srpskom narodu

Situacija na Kosovu se ne stišava

  • 24

Drama koja se trenutno dešava na Kosovu potresla je čitavu Srbiju, a među njima i boksera Veljka Ražnatovića, sina Svetlane Cece Ražnatović, , koji je inače veliki patriota i koji je veoma burno reagovao na ova dešavanja.

Naime, mladi Veljko se oglasio na društvenoj mreži Instagram nizom storija i tako stavio do znanja da se saoseća sa srpskim narodom i njihovom patnjom kroz koju trenutno prolaze.

Veljkov potez su korisnici društvenih mreža okarakterisali kao podršku budući da ništa nije napisao, ali je podelio tri video snimka na kojima se jasno vidi šta pripadnici ROSU rade našem narodu na Kosovu i Metohiji.

- Kad će prestati ovaj teror nad Srbima? - stoji u jednoj od objava, sa čime se i sam Veljko složio, smatraju korisnici Instagrama, budući da je istu i podelio na svom nalogu.

Podsetimo, situacija na Kosovu se ne stišava. Danas je u Veliku Hoču stigao kamion cisterna sa namerom da se zapleni vino i ostale proizvodi vinarije Petrović, prenosi Radio Goraždevac. Zaplena je, kako nezvanično saznajemo, počela i carina je već zaplenila 40.000 litara. Meštani su uzrujani i poručuju da žele da ih isteraju sa ognjišta. Otac Srđan se u znak protesta vezao se za banderu, dok sin Milan preti da će nauditi sebi. Pripadnici ROSU su danas upali i u dvorište srpskog vrtića u Leposaviću, a građani su u konstantnom strahu.

U galeriji ispod pogledajte šta se trenutno dešava na Kosovu:

Video: Veljko poslao poruku posle osvajanja pojasa: Ako sin želi da boksuje, posvetiću mu čitav život

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA