Maneken iz spota "Kukavica" je pravi Kazanova: Prvo je oženio devojku iz spota, a onda Lukasu "skinuo" ženu

Goran "Kukavica" deo je brojnih ljubavnih intriga

  • 1
Ceca Kukavica Printskrin: Youtube/Svetlana Ceca Raznatovic

Jedan od najvećih hitova Cece Ražnatović, zasigurno je pesma ''Kukavica'' gde je u spotu glavni lik tumačio Goran Andrejić, koji je nakon ovog spota dobio nadimak ''Goran Kukavica''.

Zanimljivo je to da je godinu dana nakon snimanja ovog spota oženio Tatjanu koja je u Cecinom spotu imala ulogu devojke koju vara sa pevačicom. Njih dvoje su se upoznali na snimanju, a ljubav se odmah javila. Ceca je bila gost nas njihovom venčanju i pevala im je upravo ''Kukavicu''.

Međutim, Goran je bio deo još jedne turbulentne ljubavne priče. Pevača Acu Lukasa njegova nevenčana supruga je prevarila sa Goranom.

- Kad sam se zaljubio u Natašu, došao sam kući i počeo da pakujem stvari. Napustio sam ženu Cecu. Tokom boravka u Americi, Nataša je u međuvremenu našla drugog čoveka, kome sam spasao ženu. Bolovala je od leukemije i živeli su u mom stanu u Hajdelbergu. Našao sam bolnicu u kojoj će se lečiti. Tu je operisana. Momak je lep, zgodan, snažan. Pojavio se u spotu Cece Ražnatović "Kukavica". Klasičan vaćaroš - napisao je Lukas u svojoj knjizi i dodao:

- Kad je saznao da ja znam, došao je da me ubeđuje kako su to samo priče. "Pali", rekao sam mu i pljunuo ga. Ja izlečio njegovu ženu, a on moju razboleo. Bivša mu je sve uzela, on je dobio Natašu s mojim novcem. Ali pare se potroše.

Video: Da poljubim mladu najlepšu u gradu: Estradni sinovi o čijim se svadbama pričalo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksandar

    11. decembar 2022 | 16:30

    Gorana Andrejića znam još iz mlađih dana. Dečko iz komšiluka iz Medaka 3, odakle su i poznati menadžer Bane Obradović, ali i čuveni žestoki momak Voždovačkog klana Mija Baškalović. Svi su tad bili još mladi i niko nije znao ko će kojim putem da krene. Ali, već tada moglo se nazreti da će Goran biti veliki ženskaroš. Onako lepuškast, šmeker u ponašanju bio je atraktivan i za klinke po naselju. A kad je krenuo putem manekenstva mnoga vrata su mu bila otvorena. Naravno, njegova slabost prema ženama nije jenjavala, čak suprotno. Ipak, Goran u suštini nije loš čovek kako ga Lukas opisuje, bolje bi bilo da se Aca zapita zašto nema sreće u ljubavi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA