Karleuša poslala brutalnu poruku muškarcima: "Ko ne poštuje majku svoje dece, tužan je bednik"

Pevačica je na Instagramu poslala poruku i roditeljima kako da vaspitavaju svoju decu, kao i da žene moraju da se poštuju

  • 17
Jelena Karleuša Printskrin: Instagram/karleusastar

Jelena Karleuša često u javnosti iznosi svoje stavove o različitim temama, a sada je prokomentarisala  odnos muškaraca prema ženama.

Pevačica je na Instagramu poslala poruku i roditeljima kako da vaspitavaju svoju decu, kao i da žene moraju da se poštuju.

- Po tome kako muškarac tretira ženu koja mu je rodila decu, možemo videti kakav je on čovek. Onaj koji majku svoje dece ne poštuje, tužni je bednik. Učite svoje sinove da poštuju sve žene ali najviše svoju, učite ih da poštuju svoje majke. Jer ona koja je krvarila, mučila se, odricala, borila se, prošla kroz bol i patnju, podizala i hranila, za svakog muškarca treba da bude božanstvo kome se poklanja. Učite ih da se ni jednoj ženi nikada ne sme reći ružna reč. Ni u svađi ni u besu. Pravi muškarci nikada ne uvrede ženu - počela je Jelena i dodala:

Jelena Karleuša Printskrin: Instagram/ karleusastar

- Učite ih da se na ženu diže ruka samo ako će ta ruka da pomogne, zagrli, pruži i mazi. Ko udari ženu, porazio je sam sebe. Ova planeta propada zbog tužnih i nevoljenih žena, ono što će nas kao vrstu spasiti jeste ljubav i poštovanje prema ženama - istakla je Karleuša u otvorenom pismu.

Video: Brutalna Karleuša meša zadnjicom kroz hodnik hotela: Diva podigla standarde vrelim stajlingom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mlj1228

    9. decembar 2022 | 12:42

    Poštovati žene i majke je u redu, ali poštovati tebe je isto što i poštovati jednu zlu vešticu!!!!

  • Vapaj

    9. decembar 2022 | 12:32

    Sve ok imas pravo. Al reci mi o tvom bahatom ponasanju nesto,kako to samo da je muskarac kriv eto cak i kod tebe🤫 Oba partnera moraju biti pokorna da bi se ljubav razvila. Svaciji dignut nos je okidac za svadje i krah braka i ljubavi Nista licno,cao i srecno Jelena!

  • Vasiljevic

    9. decembar 2022 | 12:48

    Znamo mi svi dobro kako treba i koga postovati da ti narodu ne,ispijas mozak ,,,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA