"Aleksandra ima pileći mozak. Dejan ju je oprao od svih fekalija": Vendi žestoko potkačila Nikolićevu

Aleksandru su zbog poljupca sa Filipom Carem mnogi osudili, između ostalih i Vendi

  • 2
Vesna Vukelić Vendi, Dejan Dragojević, Aleksandra Nikolić Foto: Milena Đorđević, Kobra

Dejan Dragojević raskinuo je sa Aleksandrom Nikolić zbog toga što je u poslednje vreme bliska s Filipom Carem. Nakon pretpostavki da ju je ostavio, Aleks je krenula u akciju i poljubila se sa zadrugarom.

Mnogi su ovaj njen postupak osudili, a komentar je imala i Vesna Vukelić Vendi.

- Bila sam vrlo precizna kod Dušice u studiju i ja sam zapravo najbolji prorok, ne vidovnjak. Da bi neko bio prorok, mora dobro da poznaje suštinu i da bude vizionar, a nije bilo teško biti prorok kada je ta situacija u pitanju. Reč je o osobi koja je jako lukava, nije inteligentna. Lukavstvo je đavoljska pamet i kod lukavog nema mnogo koraka unapred. S obzirom da ona ima uske kapacitete, odnosno pileći mozak, kod nje je pravila da nema pravila i ona u čitavoj toj papzjaniji traži jednu kolektivnu odgovornost, a to znači da sve druge ljude, ona obrće sisteme vrednosti i stavlja ih kao "taoce" koji su odgovorni za njene poteze. Kada joj čovek da ruku da se spasi, u bilo kojoj situaciji, pogotovo u ovoj kada joj je Dejan učinio, pogotovo što ova situacija nosi ogromnu težinu - počela je Vendi i dodala:

Aleksandra Nikolić, Filip Car, Dejan Dragojević Foto-kolaž: Kobra, Marko Jovanović

- Prvo, Dejan je bio pobednik "Zadruge". Drugo, on je bio dečko koji je pet godina bio robotiran i pod najtežom magijom. To se videlo na osnovu one krvave majice i da je bio rob. Nije bio svoj, nije mogao da upravlja svojom glavom. Bio je programiran onako kako ga je njegov dželat programirao. Sve ono što se desilo sa krvavom majicom, koja je hvala Bogu odneta u jednu svetinju, pa kada ga njegov dželat pita: "Gde ti je krvava majica?". Gde se pale one igračke, a ispod tih igračaka možemo samo da pretpostavimo šta se sve nalazi, i tako dalje. On se oslobađa svih tih okova koji su mogli da mu dođu glave i vraća se u neko provobitno stanje. U čitavoj toj sitauciji gde ima čopor iza sebe, zaljubljene neke i to neke koje nemaju sisteme vrednosti, ne znaju ni gde im je mesto ni gde im je vreme. Ogroman pritisak. On osvaja narod, maske padaju i pojavljuje se Aleks koja je tu uzeta od strane njega, za mene je to bilo prelazno rešenje. To se sada potvrdilo. Dejan joj daje 100% šansu i pere je od svih fekalija u kojima je do sada bila. Ne zanimaju me priče Bujanovac i slično, zanimamo šta su ovi na koje je ona nasrtala, tipa Janjuš, Car, Kristijan, rekli o njoj u "Zadruzi". Svi su je ostavili. Izgleda bolje od 95 posto zadrugarki, ali je to toliko nebitno kada je ona u pitanju, jer ona nema nikakav unutrašnji sadržaj. Ona ima površno lukavstvo. Ona je kao avet tumarala dok je Dejan nije uzeo. Nigde nije mogla da nađe uhlebljenje, nije imala nikakvu ulogu, pa joj Dejan daje ulogu. Videlo se po njoj da nema nikakvu ljubav prema njemu, jer je padala u fras, žalila se kod Miće i tako dalje... - kaže Vendi.

Ona pretpostavlja da je Filip Car ušao u Zadrugu da bi zaveo Aleksandru.

Filip Car Aleksandra Nikolić Foto-montaža: Kobra, Shutterstock

- Pa, jeste ušao je, ali ne zbog Dejana. On je nju pikirao! Prosto, nema on pik na Dejana kao Dejana, nego da obesmisli tu priču koja se prodala u paketu. U cilju mu je da demaskira besmislenjakovića. Da pokaže da to što je Dejan nju glorifikovao, da je to besmislica i da on zna bolje njenu suštinu nego Dejan. Ona je kao neki surogat koji se našlepao na njega. To je pucanj u jednu priču koja je nosilac završnice "Zadruge" i da pokaže gde je zapravo trulo tkivo. On njoj nije dao nikakvu pažnju prošle sezone i pokazao je da je bolji psihijatar i psiholog nego Dejan i da je on zapravo taj koji ima moć da obesmisli ljude. Car nije zao čovek, on to sigurno nije uradio, garantujem, da bi Dejanu napakostio, nego da bi obesmislio priču koja je šugava, trula i buđava i da pokaže istinu - kaže ona za "Pink".

Video: Barbara Bobak častila koleginicu Vendi sa 50 evra na Šabačkom vašaru, pa napravila ludilo na nastupu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA