Frontmen "Magla benda" progovorio o potresnim trenucima: "Prošlu Novu godinu sam preplakao"

Savić naglašava da i dan-danas ima vrlo pozitivan pogled na budućnost, bez obzira na krahove kroz koje je prošao

  • 0
Amig Show Foto: ATA Images

Pevač Vladan Savić nikada nije krio svoju emotivnu stranu, pa je sada progovorio o bivšoj ženi, novim projektima, ali i o brodolomima koje je doživeo.

Sa bivšom izabranicom Jovanom Jocić i dalje neguje dobar odnos i udruženim snagama podižu mezimicu. Njenog novog partnera, kaže, još uvek nije upoznao, ali kada za to dođe vreme - rado će mu pružiti ruku. Pevač napominje da mu je najvažnije da ljudi budu zdravi i srećni.

- Ovim sam projektom negde želeo, zaključno sa današnjim danom, da zatvorim tu temu Jovane i mene. Ljudi, sve je okej, naše dete je srećno, kao i Jovana i ja. To se zatvršilo, svako je krenuo (dalje sa) svojim životom. Imamo dete koje... Kad mi pred spavanje izgovori: "Tata, je l' ti voliš da te češkam?" To mi je nešto... - govorio je on sa osmehom na licu, pa nastavio:

- Mislim da imamo zdrav odnos. Nisam upoznao njenog partnera. Kad to bude trebalo da se desi, desiće se. Nemam ništa protiv momka, meni je bitno da je ona srećna jer će i moje dete (tako) biti srećno. Zamislite da vaša majka nije srećna... - kazao je Savić, pa priznao da i dalje veruje u ljubav za ceo život, bez obzira na rastanak kroz koji je s Jovanom prošao.

- Nije mi se desila (ljubav), ali verujem. Verujem u ljubav za ceo život. Za sada, što bi rekli ljudi, ni da me dirne. Možda i ja tako nekako zračim. Trenutno nemam prostora, nedeljno nemam jedan dan za sebe. Puno nastupamo, a kada ne nastupamo želim da provedem vreme s detetom, da nadoknadim propušteno. Moja princeza je moj svet! Na prvom je mestu, pa sve ostalo - ističe on.

Poznati bivši par, inače, devojčici još nije mnogo šta pričao o rastanku. Ona, tvrdi pevač, razume da mama živi na jednoj, a tata na drugoj lokaciji. Kada mu je bilo najteže, porodica i prijatelji su mu bili od maksimalne pomoći, a ni odlaske psihijatru ne isključuje.

Za protekli doček je, inače, plakao koliko je mogao, ali kako je vreme odmicalo, situacija je postajala bolja.

- Posle nastupa za doček 2022. godine sam došao kući, pojačao muziku do kraja da me ne čuju komšije i plakao na sav glas. Govorio sam sebi: "Biće bolje ove godine" i jeste bolje. U prvom delu nije bilo, u drugom jako jeste. Ono što bih poželeo (za iduću) je... Zdravlje. Znam zašto to pričam, samo zdravlje svih nas, naše dece - objašnjava Vladan za "24 sedam" koji, međutim, neke svoje navike ne menja.

Kako jedna od novih pesama nosi naziv "Sedam grehova" - upitan o svojim objašnjava da ih nije bilo velikih. Svakako svi, kaže, grešimo, a po pitanju poroka, cigareta se još ne odriče.

- Ne želim još uvek da ostavim cigarete. Sa alkohom sam se pozdravio odavno, ima već jedno 11 meseci - priča frontmen "Magla benda".

Video: U 4 zida sa vladom magla bend

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA