Đorđe David progovorio o "aferi" sa kandidatkinjom u ZG: Ispričao sve do detalja

U emisiji "Show se nastavlja" na Blic TV kod Ljubomira Tozeva, roker Đorđe David iskreno je progovorio o aferi koju su pokušali da mu nameste.

  • 1
Đorđe David Foto: Marko Jovanović

Roker Đorđe David iskreno je progovorio o aferi koju su pokušali da mu nameste.

Pevač je za Blic Tv iskreno govorio o tome kako su pojedini mediji su objavili da je roker navodno slao poruke eksplicitnog sadržaja jednoj kandidatkinji muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" u kom je on član žirija.

Đorđe David je to oštro demantovao i rekao da tako nešto sebi nikada ne bi dozvolio.

- Čak je i Popović celu priču demantovao. U žiriju takve insinuacije od muškog dela žirija prema mladim devojkama ne smeju da postoje. To je ružna i prljava priča koja baca ljagu na taj šou. Nikada to sebi ne bih dozvolio, to je ozbiljan moralni faul - otvoreno priča Đorđe David za BlicTv.

Kako roker tvrdi, ispostavilo se da napomenuta osoba nikada nije bila deo takmičenja.

- Popović je prelistao poslednjih 10 godina takmičenja, kako bi video da li je ta devojka bila učesnica i ispostavilo se da ona ne postoji. Interesantno se na kraju da je ona pikirala i druge pevače koji su bili poznati i dobro izgledali - kaže Đorđe David.

Video: Đorđe David o novom albumu, Kosovu i kolegama: Rokeri su postali miševi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nina

    10. decembar 2022 | 18:59

    Kakav lažov sa šupljom pričom je ovaj, kaže namestili mu sa opravdanjem da je toj devojci slao slike u gaćama zarad šale, koji glupak, misli neko će nasesti i poverovati u njegova šuplja opravdanja, slao je slike u gaćurinama i ženska je to objavila, a on sad se pravi pametan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA