≫ 

Aleksandra ostavila Dejana zbog Cara, on joj se zahvalio "šut kartom": Poljubac Filipa i Milice šokirao sve

Njihov potez iznenadio je mnoge

  • 2
Filip Car Aleksandra Nikolić Foto-montaža: Kobra, Shutterstock

Rijaliti učesnica Aleksandra Nikolić sve je šokirala odlukom da u rijalitiju "Zadruga" prevari dečka Dejana Dragojevića sa Filipom Carem.

Ipak, na kraju kao nagradu za svoje postupke Aleksandra je dobila "šut kartu".

Naime, Filip Car rešio je da Aleksandru zameni njenom drugaricom Milicom Veselinović, sa kojom se večeras strastveno ljubio, dok su ih zadrugari posmatrali u šoku.

Da podsetimo, kada je ušla u rijaliti Aleksandra Nikolić bila je prva devojka Filipa Cara. Ta veza nije opstala, jer ju je on ostavio i započeo odnos sa Minom Vrbaški.

Filip Car takođe je razlog razvoda Dejana Dragojevića od Dalile, jer je Dejana žena prevarila upravo sa Carem, dok je u tom trenutku Dragojević mir našao sa Aleksandrom Nikolić, koja ga je na kraju ostavila upravo zbog Filipa.

@adjustedintrovert #dejandragojevic #dejandragojevic👑 #fyp #viraltiktok #zadruga6 #viraltiktok #fypシ #filipcarzadruga #balkan #daliladragojevic? #majamarinkovic ♬ original sound - Adjusted Introvert

Video: Neće da se ljube pred kamerama, ali ispod prekrivača sve može: Aleksandra i Car se vatreno zaigrali

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Poni

    11. decembar 2022 | 10:18

    Kome od gledalaca je interesantna veza sa Filipom Carom? Postavljen je standard, a učesnice reality-ja moraju da čuvaju svoju reputaciju. Ako niste razveli bar jednog učesnika, gubite na aktuelnosti i vaša "karijera" se gasi.

  • Rv

    11. decembar 2022 | 10:53

    Tamo se nezna ko koga je,e....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA