≫ 

Jutjuberke Anđela i Nađa nakon proživljenog "košmara" zbog napuštanja oca: Pomoć smo potražile kod psihologa

U narednom periodu njihova majka će se obratiti pratiocima i odgovariti na postavljena pitanja

  • 5
Anđela i Nađa Pritnskrin: Youtube/anđelainađa

Jutjuberke Anđela i Nađa Đorđević su se sa majkom odselile iz porodičnog doma, a zbog ovog poteza njihov otac im je ukinuo sve benefite koje su imale

Danima unazad se priča o Zoranu Đorđeviću, ocu jutjuberki Anđele i Nađe koje su zajedno sa majkom rešile da ga napuste, zbog čega je on zahtevao razvod braka od supruge, a ćerkama poručio da do kraja meseca iznesu sve stvari iz porodičnog doma, jer više nemaju pravo na njega.

Anđela i Nađa su se putem Jujutb kanala oglasile i pokazale obožavateljima da sa majkom rade na preuređenju stana, a da im je zaista teško pala novonastala situacija, govori i činjenica da su jutjuberke potražile pomoć od psihologa.

- Ja sam krenula na terapije kod psihiloga, jer je težak period iza nas i potrebno mi je sa nekim da pričam o tome. To nije ništa sramota, odmah da vam kažemo. Ne bismo da iznosimo detalje šta se zaista desilo između mame i oca, to nije na nama da govorimo, ali smo mi pružile podršku našoj majci, kojoj je to trebalo u tom trenutku - započinje Anđela, a potom otkriva i gde su se preselile, budući da su živele na relaciji Nica - Srbija:

- Nismo ni u Srbiji, nismo ni u Nici, preselile smo se. Odlučile smo da bude bliže Nađinoj školi, pa smo se preselile na Azurnu obalu.

Anđela i Nađa su otkrile da će se u jednom od narednih videa, njihova majka obratiti pratiocima i odgovarati na postavljena pitanja.

Video: Srpske jutjuberke Nađa i Anđela nestale u Parizu: S njima se izgubio trag i majci i rođaci

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • J

    11. decembar 2022 | 19:09

    Ko su osobe?

  • teorija zavere

    11. decembar 2022 | 20:34

    Jednog dana, ove klinke, će imati svoju decu. Šta će pametno one moći da ih nauče, i kako će ih vaspitati?

  • Перагеније

    11. decembar 2022 | 21:35

    Слична кампања је била и са Дабовићевом - данас видимо истину...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA