Sofija Rajović se udala i odselila u Kanadu: "Nisam nikoga upoznala, niti imam prijatelja"

"Sve mi je u Kanadi hladno", rekla je voditeljka

  • 1
Sofija Rajović Foto: ATA Images

Glumica Sofija Rajović progovorila je o bračnom životu, ali i o dalekoj Kanadi, u kojoj je provela poslednji period zbog supruga. 

Takođe, ova glumica i voditeljka poslala je svim devojkama važnu poruku - da sačekaju i izgovore sudbonosno "da" tek onom pravom, jer vredi čekati.

- Mnogo je mirnije i stabilnije, mnogo je bolje otkad sam se udala. Kada se stvari nameste, tada se udajte, devojke uvek sačekajte malo, ako treba - nasmejala se Sofija u "Premijeri - Vikend specijalu", ali nije se tu i zaustavljala.

- Sve mi je u Kanadi hladno! Lakše je od kada sam se udala, jer imam izvanrednog muža. Jedina drama je bilo putovanje u Kanadu, ali sada se to okrenulo, jer će on dolaziti ovde u narednom periodu. Nikada pre toga nisam živela u Kanadi, tamo mi je sve hladno. Spontano je tamo skupa reč - objašnjava ona, pa dodaje:

- Nisam nikoga tamo upoznala niti imam potrebu za novim prijateljstvima. Tamo sam sva isprogramirana, trening, hrana, spavanje, briga o mužu. Jesam tamo više bila nego ovde u poslednjem periodu, ali da se konačno tamo preselim nije opcija - zaključila je ona.

Video: Sofija Rajović otišla na bajkoviti medeni mesec: Egzotična destinacija kao iz najlepših snova

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA