Ovo je supruga Nenada Okanovića: Ne eksponira se u medijima, a njihov početak veze mnogima je kao iz bajke

Željka i Nenad neguju instituciju braka punih 18 godina

  • 2

Glumac Nenad Okanović proslavio se ulogom sina Dragana u seriji "Selo gori, a baba se češlja" i stalno je prisutan u medijima.

Naime, supruga poznatog glumca, Željana, ne voli medijski da se eksponira, a u braku su punih 18 godina.

Nenad i Željana su se upoznali još u srednjoj školi i tada je započela njihova velika ljubav.

Nenad i Željana imaju dva sina, Danila i Trifuna, a glumac je svojevremeno priznao da mnogi nisu verovali da će njihova ljubav opstati. Ipak, par je dokazao suprotno.

Fotografije Nenada sa suprugom pogledajte u galeriji ispod:

- Gimnaziju ’Vuk Karadzić’ završio sam u Ljuboviji. To je prva i jedina gimnazija u tom mestu. Tamo mi se desila i prva ljubav, sa kojom sam danas u braku i imamo dvoje dece. Željana i ja se zapravo znamo još od sedme godine života. Zajedno smo trenirali karate u Ljuboviji, jer je to bio jedini sport koji si tamo mogao da upišeš. Tu smo se Željana i ja prvi put upoznali. Posle smo počeli zajedno da idemo i na folklor -  ispričao je Okanović jednom prilikom za medije.

Onaković je opisao i kako je njihova veza otpočela.

- Željanu sam startovao za doček Nove 1997. godine na jednoj žurki. Pitala me je šta radim, a ja sam joj odgovorio: ’Čekam tebe’. Tada sam joj rekao da mi se sviđa i da bih voleo da se zabavljamo. Ona mi je odgovorila: ’Jao, pa kako, mi smo samo drugari’. Od te večeri počeli smo često da se čujemo telefonom, da pričamo i da se viđamo, i 22. marta 1997. zvanično smo počeli da se zabavljamo. Tada je pao i naš prvi poljubac - dodao je glumac, koji je posle 20 dana zabavljanja Željani rekao da će biti njegova supruga.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vapaj

    13. decembar 2022 | 07:32

    On je jako odbojan meni Galami,ruzna boja glasa itd A ova prica je bas super. Eto iskreno misjenje o ovom liku....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA