Buba je bila san svih muškaraca, a onda je nestala sa scene: Danas je majka, a još uvek "gori" i u 6. deceniji

Buba danas ima dvoje dece, međutim, muziku je stavila u drugi plan

  • 1
Buba Miranović Foto: Instagram/bubamiranovic.official, YouTube/GOLD MUSIC TV

Pevačica Buba Miranović (55) važila je za "bombu" devedesetih, mnogi su je obožavali, a onda je odlučila da ode u Kanadu zbog ljubavi.

Dok je u javnosti je poznata pod estradnim imenom Buba Miranović, njeno pravo ime je Biljana Bosiljčić. Ona se povukla se iz javnosti, pa punih deset godina nismo imali prilike da je vidimo u javnosti.

Kao tinjedžerka pohađala je srednju medicinsku školu, zbog toga što joj je majka bila medicinska sestra. Želela je da studira medicinu i bude lekar, ali je vremenom shvatila da je njen životni put muzika.

Nakon završene niže muzičke škole upisuje uporedo sa medicinskom i srednju muzičku školu, a potom Pravni fakultet u Beogradu, koji posle nekoliko meseci napušta i počinje da snima pesme.

Tokom jednog od nastupa upoznaje supruga Žiku Bosiljičića i odlučuje da se sa svega 19 godina uda za njega. Potom pakuje kofere i zbog porodičnog života odlazi u Toronto, gde provodi narednih pet godina. Shvata da tamo ne može da ostvari svoj životni san, te se vraća u Srbiju i ponovo se vraća muzici.

Još fotografija Bube Miranović pogledajte u galeriji ispod:

U jednom momentu odlučuje se za drastičnu promenu i biva prva pevačica na javnoj sceni koja je ofarbala kosu u ljubičasto i time postala prepoznatljiva na estradi.

Buba danas ima dvoje dece, muziku je stavila u drugi plan, a i dalje je jako lepa i pobornik je estetske hirurgije.

Video: Kad nam vrela Lidija Vukićević u crnoj čipkastoj spavaćici poželi laku noć

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA