≫ 

Poznata pevačica objavila sliku iz mladosti, pa rastužila pratioce: "Ovo je sve što imam, ostale su izgorele"

Sanja je odrasla u Sarajevu, a grad je napustila tokom ratnih devedesetih

  • 3
Sanja Đorđević

Foto: Marko Jovanović

Pevačica Sanja Đorđević objavila je na Instagramu fotografiju iz perioda kada je bila dete, a kako je navela ovo joj je jedina koja joj je ostala iz detinjstva.

Zbog rata u Bosni i Hercegovini, folk pevačica je ostala bez dragih uspomena, pa je bila radosna kada su joj članovi familije poslali crno-belu fotografiju koju je odmah objavila na Instagram storiju.

- Ovo mi je jedina slika koju sam srećom dobila od familije. Samo ovu imam i sretna sam jer su mi sve slike, nažalost, izgorele u gradu gde sam odrasla. Au, kako me je mama pustila u ovako kratkoj haljinici? Kaže da sam vrištala i morala jadna žena da mi udovolji - napisala je Đorđevićka.

Sanja je, inače, odrasla u Sarajevu, a grad je napustila tokom ratnih devedesetih. Tada je već bila udata za nekadašnjeg fudbalera Petra Đorđevića, s kojim se po odlasku iz Bosne i Hercegovine skućila u Švajcarskoj, gde je on nastavio karijeru.

- U vreme rata u Bosni suprug i ja smo otišli u Švajcarsku, pa smo se tamo skućili i pružili utočište ljudima koji su izbegli. Kuća mi je bila puna izbeglica, a pored toga, strepela sam kad su iz Sarajeva odlazile moje sestre i majka. Moja ćerka Ivana nikad nije sama spavala u sobi jer smo ljude useljavali i ispraćali svakodnevno - ispričala je svojeveremeno Sanja za medije i dodala:

- Užasno je vreme rata, to znaju svi koji su se našli u takvim situacijama. Plašila sam se da mi majka i sestre ne stradaju u putu, jezivo je bilo. Bila sam mlada i mogla sam da živim s milion ljudi. Nije mi smetala buka. Plakali smo svi od straha, ali smo preživljavali i verovali u bolje sutra. Morala sam da odrastem preko noći u vreme devedesetih. Kad smo se vratili u Srbiju, počela sam da gradim karijeru i skroz sam se dala publici.

Video: Sanja Đorđević: Meni je moj frizer antidepresiv

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ред

    12. decembar 2022 | 20:16

    Сви сте ви дошли,ал ником не паде напамет да се врати тамо,иако је рат давно завршен.

  • U jbt

    12. decembar 2022 | 21:59

    Podjose mi sve suze niz noge od silne tuge!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA