Ivana Korab ponovo trudna: Manekenka saznala pol bebe, pa otkrila da je išla na vantelesnu oplodnju

Manekenka je sa mužem, sinom i prijateljima otkrila da će i druga beba biti dečak, a to su i poroslavili

  • 0
Ivana Korab Printskrin: Instagram/ ivanakorab

Manekenka Ivana Korab ponovo je u drugom stanju, a lepe vesti podelila je i sa svojim pratiocima na Instagramu. 

Ovim povodom, ona i njen suprug su na jednom splavu napravili i malo slavlje povodom otkrivanja pola bebe.

Manekenka je sa mužem, sinom i prijateljima otkrila da će i druga beba biti dečak, a to su i poroslavili.

Ivana je u opisu video snimka, koji je podelila sa svojim pratiocma, obelodanila i da je ponovo morala na vantelesnu oplodnju.

- Mislim da većina vas zna da sam morala da radim vantelesnu oplodnju ( VTO) jer je moj suprug imao hodgkinovu bolest pre više od 20 godina. Kao sto smo Matea dobili, isto tako smo i sada sa novim bebironom. Zbog njegove preležane bolesti, toga što imamo preko 35 godina, prosto sam smatrala da je pod obavezno da uradim prenatalni test koji može da pokaže veliki spektar ozbiljnih i fatalnih anomalija. Naravno uz test smo dobili i pol deteta i napravili kliše američku predstavu al' kao i sve romantične komedije koje gledamo jer znamo da će biti srećan kraj i da će nam staviti osmeh na lice, tako i ovo… prosto je nemoguće da ti srce ne zaigra. Hvala svima koji su me podržavali i bodrili na ovom putu koji nije ni malo lagan - napisala je Ivana.

Korabova je jednom prilikom gostujući u jednoj emisiji otkrila koliko je bio težak put do njene prve trudnoće. Ona je tada ispričala da je sina Matea dobila iz trećeg pokušaja vantelesne oplodnje, a da je prvu bebu izgubila.

Ivana je svoje iskustvo podelila kako bi pružila podršku ženama koje prolaze kroz istu ili sličnu situaciju.

Dve nedelje nakon druge vantelesne oplodnje, uz pomoć koje je zatrudnela, Ivana se suočila sa gubitkom bebe.

- Kada sam saznala da sam ostala u drugom stanju, bila sam presrećna, na sedmom nebu. Budući da lekari predlažu da se, kako embrion ne bi ispao, leži par dana, otišla sam kod mame i tamo provela neko vreme. Predlog je bio dva, ja sam ležala četiri dana. Bukvalno sam ustajala samo da odem do toaleta i da se istuširam- počela je Ivana svoju priču.

- U jednom momentu posetio me je brat sa mlađim sinom i kada sam silazila niz stepenice da ih dočekam, niz noge je počela da mi curi krv, poput scene iz nekog horor filma. Toliko mi je bilo teško da sam naricala. Nisam mogla da se suzdržim. Mesec dana sam bila kao zombi. Po sedam sati dnevno sam na telefonu igrala neku glupu igricu- ispričala je Korab u snimku na Instagramu.

Ipak, nije odustajala. Pola godine kasnije, treći put je otišla na vantelesnu oplodnju, zatrudnela, i pre pet meseci rodila zdravog dečaka Matea.

- Poenta je koliko ti hrabrosti treba da prolaziš kroz sve to, da ne digneš ruke i ne kažeš: "e, ok, nije mi suđeno". Ne znači da ti nije suđeno, već samo da ti malo više vremena treba, da moraš malo više da se potrudiš- rekla je Ivana.

Video: Ivana Korab u najnovijem Telegrafovom modnom editorijalu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA