≫ 

Dušica Jakovljević "pecnula" Aleksandru Subotić zbog slike sa Karađorđevićima: Nemam naviku ali...

Aleksandra se za sada nije oglašavala

  • 2
Dušica Jakovljević Aleksandra Subotić Foto: Nikola Tomić, Printskrin: Instagram/ sandrasuboticss

Voditeljka Dušica Jakovljević je u toku jučerašnjeg dana uputila javnu kritiku na račun pismenosti, a mnogi su se zapitali na koga je mislila.

Mnogi smatraju da se ovo odnosilo na starletu Aleksandru Subotić.

- Nemam naviku da ispravljam ljude što se izražavanja tiče, ali primetila sam da javne ličnosti koriste ovu reč kada opisuju sebe, ili novinari tuđi uspeh, a koja mene strašno nervira. Prizeman - Ova reč ne predstavlja uspeh već opisuje neukog i prostog čoveka. Isto tako, svesna sam da ću dobiti brdo poruka i napada nakon ovoga, ali niko se nije rodio naučen...tu smo da jedni druge ispravljamo - napisala je ona.

Iako Jakovljevićeva nije direktno spomenula Aleksandru Subotić u oči upada to da je nekadašnja zadrugarka baš ovu reč iskoristila u pogrešnom kontekstu, i to u opisu fotografije na kojoj pozira sa članovima kraljevske porodice Karađorđević.

- Ova slika definitivno zaslužuje da završi na mom Instagram profilu. Moj suprug i ja u društvu srpskog prestolonaslednika Aleksandra Karađorđevića i njegove supruge, princeze Katarine Karađorđević. Moram podeliti s vama da sam bila iznenađena koliko su naši princ i princeza prizemni i ljubazni ljudi - uživali smo boraveći u njihovom društvu - napisala je Aleksandra.

Video: Luksuzna večera nakon pomirenja Pece i Aleksandre: Subotićeva uživala u romantičnoj noći

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA