Pobednica "Nikad nije kasno" po treći put se bori protiv karcinoma dojke: "Predstoje zračenja, nema predaje"

Pevačica je nedavno je završila proces hemioterapije, koji je bio težak i iscrpljujući, kao i prethodni puta, a sad joj predstoji nastavak lečenja

  • 4
Bojana Barjaktarević Foto: Telegraf.rs

Pobednica muzičkog takmičenja "Nikad nije kasno" Bojana Barjaktarević po treći put ima karcinom dojke.

Pevačica koja je publiku oduševila muzičkim talentom u takmičenju "Nikad nije kasno", gde je osvojila čak tri glavne nagrade, već neko vreme vodi bitku sa ovom opakom bolešću, koju je dva puta već pobedila, piše Kurir.

Naime, ona je nedavno je završila proces hemioterapije, koji je bio težak i iscrpljujući, kao i prethodni puta, a sad joj predstoji nastavak lečenja.

- Istina je, po treći put imam rak dojke.Urađena mi je mastektomija (operacija uklanjanja dojke, a ponekad podrazumeva i uklanjanje i drugih tkiva, koja se nalaze u blizini dojke, kao što su limfni čvorovi, prim. aut.), završila sam s primanjem hemioterapije i sad pijem lek. Predstoje mi ciklusi zračenja, dakle, sve isto kao prošli put. Naravno, predaje nema, borim se i idem dalje! Nadam se da ću ovaj put trajno uspeti da pobedim bolest i da će mastektomija dati rezultate - rekla je Bojana. 

Dok je išla na lečenje, sve vreme je radila, pevala je i nastupala, jednako kao i kada je zdrava.

- To se podrazumeva i tako sam želela. Primim hemioterapiju, pa idem da pevam, tako je bilo i prošli put. I sad mi je kosa opala nakon sedam dana. Zbog toga sam izbegavala da se pojavljujem u javnosti, dok to sve ne prođe. Ali radim na novim pesmama, pa ćemo se tad družiti i viđati, pričati o nekim lepim temama - zaključila je Barjaktarevićeva u razgovoru za Kurir.

Video: Bojanina priča o životnoj borbi rastužila je celu Srbiju: Nije želela da se preda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tanja

    15. decembar 2022 | 13:31

    Slusala sam ovu zenu uzivo.Ubija zena kako peva.A pre svega je zena laf.Veoma pozitivna.Od sveg srca joj zelim da ovo prevazidje i sve ostane samo ruzan san.

  • Dzoni

    15. decembar 2022 | 16:39

    Izdrzi kraljice.Izborices se ti sa ovim i pobedices.

  • PN

    15. decembar 2022 | 16:38

    Mojoj Paracinki sve najbolje od srca,da ozdravi sto pre i da nas jos dugo uveseljava svojim divnim glasom.🙏🙏🙏❤️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA