Seka Aleksić skockana sedi na radnoj ploči i jede pasulj: "Mladi luk uz to, pa ljuta paprika, ajvar..."

Sekin video dok jede pasulj, postao je viralan na Tiktoku

  • 20

Pevačica Seka Aleksić je u poslednje vreme veoma aktivna na društvenim mrežama gde sa pratiocima deli apsolutno sve.

Naime, pevačica je sada, na društvenoj mreži Tiktok objavila video na kom je napunila tanjir pasulja i sela da jede.

Aleksićeva je tom prilikom otkrila i šta najviše voli kada je hrana u pitanju, a dotakla se i restorana i istakla da nema ništa bolje od pasulja i mladog luka.

- Kad počnu oni da mi se foliraju, restorani, suši... Zaj**i me ti restorana i sušija i svega ostalog. Pasulj! Ceo život sam jela pasulj i nema ništa lepše od hleba i pasulja. Znaš šta još volim? Mladi luk uz to, pa ljuta paprika, ajvar... - rekla je Seka Aleksić ne sakrivajući oduševljenje ukusnom hranom, a poznato je i da je pevačica veliki gurman.

Podsetimo, Seka je letos, vraćajući se sa Mikonosa gde je bila na odmoru sa suprugom i prijateljem, istakla kako je pomenuto ostrvo preskupo, a tom prilikom je usred aerodroma snimljena kako jede hleb i ajvar, što je naišlo na opšte oduševljenje njenih fanova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sećam se

    15. decembar 2022 | 15:59

    Moja pokojna baba ga je zvala - gospodin pasulj. Govorila je da porodica ne bi preživela Drugi sv. rat da nije bilo pasulja. Od dve šake su žene kuvale punu šerpu jela. S poštovanjem je govorila o ovoj namirnici. Danas se foliramo. I zdrav, i ukusan, i jeftin.

  • q

    15. decembar 2022 | 15:04

    Pasulj nas odhranijo ništa lepše od pasulja kako god ga spremiš.🤗

  • Goga

    15. decembar 2022 | 14:25

    I sta vam ovde cudno?Sta vam nije jasno? Pa Seka je jedna divna zena i normalna.Zasto bi se ovde pretvarala? Jede zena,ono sto voli.Iskreno volim i ja pasulj,jos kad je sa suvim rebarcima,slaninicom i dimljenim domacim kobasicama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA