≫ 

Supruga Bojana Leksingtona se oglasila iz bolnice nakon operacije ćerke: Otkrila kako teče oporavak

Lekari su savetovali Aleksandru da prekine trudnoću

  • 0
Bojan Vaskovic Aleksandra žena, Leksington Foto: Instagram/_mrs.vaskovic_

Ćerka Bojana Vaskovića rođena je sa srčanom manom, a sada se Aleksandra Vasković oglasila iz bolnice i otkrila kako se njihova ćerka oseća.

Naime, bebi je ustanovljena srčana mana, a Aleksandrase sada, posle skoro mesec dana, konačno oglasila ovim povodom, zahvalila se na rečima podrške i ispričala da je beba operisana, kao i u kakvom se stanju trenutno nalazi.

- Ja sam i dalje u bolnici sa njom, čekam je da izađe. Ona je na intenzivnoj nezi, lepo se oporavlja i zaista smo svi pozitivni i optimistični. Takva je operacija da je potreban duži oporavak i ona je jako mala operisana, tako da još uvek čekamo, verujemo i nadamo se - rekla je Aleksandra na svom Instagram profilu.

Podsetimo, lekari su savetovali Aleksandru da prekine trudnoću.

- Ostala sam vam dužna ovu objavu, koja je rekla bih po interesovanju jedna od najiščekivanijih. Čekala sam ovoliko dugo jer nisam bila spremna da je podelim, iako sam to jako želela. Naime, kao što sam u par navrata spominjala, ova trudnoća je protekla i i dalje protiče obojena bojaznošću, kada je reč o bebinom zdravlju. Ono što me je ovaj put iznenadilo, je što bebini ultrazvučni markeri nisu bili najbolji u tom trenutku i savetovan mi je prekid trudnoće. Da budem preciznija, postojala je sumnja da sa bebom nešto genetski nije u redu. Koliko je to mene iznenadilo i uplašilo nije potrebno opisivati - rekla je nedavno Aleksandra.

Video: Bojan iz Leksington benda umesto svetske slave bira pravo bogatstvo

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA