Jami tvrdi da je devedesetih kriminal upravljao estradom: Sklonili su me kad su umislili da smetam!

Pevačica ističe kako tada nije bila pošteđena, ali i da je nije bilo strah

  • 2
Jasna Milenković Jami Foto: Nikola Tomić

Pecačica Jasna Milenković Jami se gostujući u jednoj emisiji prisetila devedesetih, te dana kada je, kako je rekla, "na estradi vladao zakon jačeg".

Ni ona sama, kako tvrdi, nije bila pošteđena tada, ali se nije bojala, jer kako je istakla - ništa loše nije uradila.

- Devedesetih se dešavalo da su isplivali ljudi koji nisu trebali. Kriminal je bio dosta dominatan, umešao se u muziku. Tada su se na silu dešavali neki rasporedi ne estradi, neki se sklanjali, a neki isplivavali na pravdi Boga, jer je vladao zakon jačeg. Ja nisam bila pošteđena tada, ali se nisam ni plašila, jer ništa nisam zgrešila - objašnjavala je ona u "Pulsu Srbije", pa dodala:

- Ja ništa nisam zgrešila niti loše uradila, samo sam postojala i bila to što jesam. Potom je neko utripovao da smetam i da me treba skloniti, kako bi isplivao neko sa apsolutno smešnom pričom - tvrdi Jami.

Malo zatim, spomenula je Aleksandra Radulovića Futu i pokojnu Marinu Tucaković, rekavši da bi volela kada bi on iza sebe ostavio istinu.

- Marina Tucaković na žalost više nije sa nama, Futa jeste, nadam se da će da bude još dugo. Ja bih mnogo volela da Futa, ako sad već ne želi, da makar iza sebe ostavi pravu istinu. Ja ću takođe mojoj Lei ostaviti istinu, doduše sada za to nije momenat - zaintrigirala je pevačica.

Video: Jami njami: Pevačica pokazala izvajano telo i uradila zvezdu kao devojčica

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA