Jovana iz "Survivora" isprozivala Milicu Dabović zbog OnlyFansa: "Jako jeftina prostitucija, blamantno je"

Tomićeva je istakla da joj je prodaja nagih fotografija potpuna katastrofa

  • 9
Jovana Tomić i Milica Dabović Printskrin-Ilustracija: Survivor/NovaTv

Bivša košarkašica Milica Dabović uveliko zarađuje od prodaje fotografija na Onlyfansu, a sada je to prokomentarisala i Jovana Tomić, njena nekadašnja koleginica iz plemena u rijalitiju "Survivor". 

Naime, Jovana je gostovala u pokastu, a isečak je završio na TikToku, gde je istakla da joj je prodaja fotografija kojim se bavi i Dabovićeva zapravo jeftina prostitucija.

- Koleginica iz plemena se bavi tim. Iskreno, jako jeftina prostitucija. meni je to jako blamantno. Ne mogu prostituciju nikako da svarim. Okej, ako se bavite time, bavite se u Amsterdamu gde je to posao. A ovo kao, pošalješ neku sliku za tri dolara... Jeftino i fuj, meni je to katastrofa - rekla je Jovana u Podkastu kod Sekule.

Inače, Milicu trenutno prati više od 9.000 ljudi što znači da ovim slobodnim sadržajem mesečno zaradi više od 136.000 evra. I ima pravo na slobodu i na izbor i to ne može niko da ospori. Ono što može da zasmeta jesu iste te fotke na platformama gde im nije mesto.

Jasno je da obnaženim fotkama privlači ljude da se pretplate na njen (vredan 15 dolara mesečno) profil, a kako je i sama istakla, zarađuje odlično. 

Video: Brutalni trbušnjaci i figura Milice Dabović: Vrela u kratkom šorciću i roze čizmama preko kolena

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    16. decembar 2022 | 12:18

    Najzad neko normalan

  • Bg

    16. decembar 2022 | 14:05

    Prepune su vam drustvene mreze slika sa pucenjem i trcenjem i raznim sumljivim sadrzajem to je valjda IN i normalno a kada neko uzima pare za isto onda je to prostitucija.Lazni moralisti

  • Pera

    16. decembar 2022 | 14:16

    Bravo Jovana ako si joj rekla ,a šta vredi kad nesrecnica nema ni brige ni pameti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA