Eva Ras otvoreno o raskolu s Milicom Milšom: Blokirala me je gde je stigla, baš sam se razočarala!

Eva je jednom prilikom izjavila da nikome od kolega ne veruje da je zaražen, uključujući i Milicu

  • 6
Milica Milša i Eva Ras

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Telegraf

Glumica Eva Ras nekada je bila bliska sa Milicom Milšom, međutim njihovo prijateljstvo je sada prestalo.

Prema rečima slavne glumice, do ovog je došlo zbog njene izjave u vezi sa pandemijom virusa korona.

- "Zbog vas će neko umreti", govorila je za vreme pandemije Milica Milša, oštra prema nevernim Tomama, koji nisu fermali pravila pandemije. Kakvo preterivanje, koji govor mržnje!? Kako sam mogla da širim virus koji nisam imala? Ona je optužila nezaražene građane Srbije da šire zarazu, mene je mogla slodobodno i da strelja na Terazijama, stara sam i ovako ili onako moraću da napustim ovaj svet - napisala je Eva na Fejsbuku, pa dodala:

- Naše prijateljstvo je prestalo, blokirala me i izbrisala iz svog života jer sam javno rekla: "Nemojte mi reći da su bili smrtno bolesni oni koji su imali koronu, a oglašavali se uredno, svakodnevno u svako doba dana i noći na društvenim mrežama". Tako me je Milica Milša jako razočarala. Nju nije doticalo da je milion i sedamsto hiljada starica i staraca bilo 53 dana i noći zatvoreno u svoje brloge.

Podsetimo, u jeku pandemiji Milica Milša je obavestila javnost o tome da ona i njen suprug Žarko Jokanović imaju koronu, nakon čega je usledila njihova bitka za izlečenje.

Tada je Eva Ras izjavila da nikome od kolega ne veruje da je zaražen, uključujući i Milicu koja je bila njena prijateljica.

- Ne verujem ni Milici Milši ni ostalim glumcima da su zaraženi. Nisam je ni zvala da je pitam kako je jer vidim da se i ona i ostali svakog dana oglašavaju na društvenim mrežama. Pa nemojte mi reći da su oni smrtno bolesni. Taj ko ima koronu se ne oglašava na društvenim mrežama. Tako da sam jako razočarana - navela je ona.

Video: Otkrili smo ko je Evi Ras favorit između Lune Đogani i Kije Kockar

(Telegarf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boža zemunac

    16. decembar 2022 | 15:57

    Bravo Eva, legendo. Na tvojoj sam strani.

  • ја

    16. decembar 2022 | 18:11

    Ева Рас је потпуно у праву.Када сам имала корону,рођену мајку нисам могла да позовем,какве друштвене мреже,али је јавним личностима била атракција да јаве да су заражени и како шмрчу у своје марамице....

  • Licemerka

    16. decembar 2022 | 20:23

    G-dja Eva, svaka Vaša izgovorena reč je istina ! Vi ste osoba za postovanje !🌹🌹🌹

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA