Milica Pavlović sa mališanima iz Zvečanske pravila čokoladu, pa im podelila paketiće

Pevačica je pred kraj 2022. godine, rešila da iznenadi dvadesetak mališana iz Zvečanske, te ih je odvela u Muzej čokolade gde su zajedno uživali u slaktkišima i druženju

  • 1
Milica Pavlović Foto: Marko Jovanović

Mlada muzička zvezda Milica Pavlović rešila je da usreći mališane iz Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj ulici, pa je za njih pripremila prelepa iznenađenja. 

Pevačica je pred kraj 2022. godine, rešila da obraduje dvadesetak mališana iz Zvečanske, te ih je odvela u Muzej čokolade gde su zajedno uživali u slatkišima i druženju.

Mališani su već po dolasku bili oduševljeni mirisom koji je obećavao da je unutra još bolja čarolija, te osmehe nisu skidali sa lica.

Milica se sa svima pozdravila, a onda su prošetali zajedno kroz prostorije muzeja, gde su na kraju i pravili čokoladu.

- Srce mi je puno kad sam ih videla onako srećne, nasmejane, ushićene... Ova deca su predivna, koliko je topline u njima... Imaju i neverovatne vaspitače. Nisam skoro na jednom mestu videla toliko ljubavi i posvećenosti - rekla je Milica.

Nakon uživanja u ukusima čokolade, deca su se uputila do eko autobusa, Eu Hybrid, gde im je Pavlovićeva podelila paketiće.

Fotografije pogledajte u galeriji ispod.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA