Ceca zamalo otkazala koncert u Smederevu: Hitna stajala ispred bine, a ona je "junački" izdržala

Ražnatovićka se suočila s prilično ozbiljnim zdravstvenim problemom, kakav je do tada u životu nije bio snašao

  • 1
Anastasija Ražnatović, Rodjendan Foto: Nikola Tomić

Pevačica Ceca Ražnatović otvorila je dušu u okviru "Ceca šoua" o periodu kada je "zaradila" upalu bubrega, pa jedva i na noge ustala.

Naime, pevačica je objasnila kako se do tada nije suočavala s ovim zdravstvenim problemom, zbog kog je vrlo ozbiljno razmišljala o otkazivanju koncerta, onda zakazanog u Smederevu.

Kako nije sklona takvim potezima, odluku je bila teška srca donela, iako nije mogla da ustane ni iz kreveta, a tek stane na scenu.

- Sedam dana pre koncerta u Smederevu, ja se na prethodnom koncertu razbolim. Bilo je minus osam napolju, ja sam nosila kratku bundu i to me je preseklo. Otkazujem koncert u Smederevu, jer fizički ne mogu da ustanem iz kreveta. To su bolovi koje u životu nisam doživela - pamti i dan danas Ceca.

Organizator koncerta u Smederevu, međutim, uporno ju je molio da nastupa, te joj i ponudio da vozilo hitne pomoći bude tik do bine, ne bi li joj odmah ukazali pomoć ukoliko šta pođe po zlu.

- Čovek me je zamolio da stanem na binu, rekao mi je da će ga narod linčovati ako se ne pojavim. Ja mu kažem da nisam sklona otkazivanjima koncerta, hiljadu puta sam bolesna nastupala, jer to profesionalno odradim. Kaže mi: "Postavićemo hitnu pomoć pored bine, samo da ne pomisli narod da sam ja nešto slagao..." - nastavila je svoju priču pevačica, koja je ubrzo bila potražila i pomoć lekara.

- Ja se tu konsultujem sa grupom lekara, jedni kažu strogo mirovanje, nipošto da ne nastupam, a drugi me savetuju da skačem i da se krećem... Ja tu odlučim da nastupim i zaista je stajala hitna pomoć pored bine. Dobro je sve prošlo, ponela me je atmosfera i sve se dobro završilo - zaključila je ona.

Video: Ceco, možeš li izazovnije: Prekratka haljinica, a šlic do samog kuka! Bugari popadali na kolena

Nova 11. epizodu serijala "Ceca show" prikazaće se u petak 16. decembra od 22h na Blic televiziji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sladjan

    17. decembar 2022 | 14:45

    U Smederevu se više ništa ne slavi ni nova godina ni Božić!!!!mi smo u žalosti godinama,idemo po drugim gradovima,jer ovde nema ništa!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA