Očekuju se hapšenja zbog afere: Tužilaštvo utvrđuje ko je širio laži o Ani Rajković

Ona je priznala da je dmah po povratku iz Katara ceo slučaj prijavila policiji, a u sve se uključilo i Tužilaštvo za visokotehnološki kriminal

  • 4
Ana Rajković Printskrin: Instagram/rajkovic__ana

Ana Rajković, supruga golmana i srpskog reprezentativca Predraga Rajkovića otkrila je sve o tračevima koji su se poslednjih nedelja povezivali sa njom dok su se naši reprezentativci takmičili na Svetskom prvenstvu.

Ona je priznala da je dmah po povratku iz Katara ceo slučaj prijavila policiji, a u sve se uključilo i Tužilaštvo za visokotehnološki kriminal.

Iz tužilaštva je potvrđeno da se bave ovim slučajem.

- Policija istražuje ovaj slučaj i već su došli do određenih saznanja. Zbog toga što istraga i dalje traje ništa ne sme da se objavljuje, ali javnost će biti u šoku kada se bude izašlo sa zvaničnim podacima - rekao je izvor za Republiku.

Kako navodi izvor iz istrage, preko IP adrese uspeli su da dođu do učesnika.

- Po prijavi Ane Rajković, pokrenuta je istraga i vrlo brzo su otkrivena lica koja su razmenjivala poruke o navodnoj aferi. Kada su ovakve stvari u pitanju, nije teško doći do podataka. Svi počinioci će biti pozvani na informativni razgovor - kaže izvor.

Video: Rajković sa ženom Anom na svadbi: Uleteo joj u kadar dok se snimala, popeo se i na stolicu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA