Uroš Ćertić imao intervenciju: Kaskader zabrinuo pratioce objavom, pa pokazao povređenu ruku

Zadrugar se oglasio iz bolnice sa povijenom rukom nakon manje operacije

  • 0
Uroš Ćertić Foto: Marko Jovanović

Uroš Ćertić nedavno je diskvalifikovan iz "Zadruge 6" nakon što je odlučio da napusti imanje u Šimanovcima, a sada je sve zabrinuo novom objavom na društvenim mrežama.

Zadrugar se oglasio iz bolnice sa povijenom rukom nakon manje operacije. On je objavio sliku povređene ruke na kojoj se vidi krv, a potom je pokazao i ranu, a kako je napisao, to se dogodilo usled snimanja.

Na kraju je objavio na Instagramu i kada je intervencija odrađena i insinuirao da je primio vakcinu.

- Na planeti najviše cenim profesiju i dušu doktora. Vi ste blago! U ime svih kaskadera - napisao je on.

Inače, Ćertić se nakon skandalozne diskvalifikacije obratio mnogobrojnim zbunjenim fanovima. On je objasnio ono što je zanimalo mnoge:

- Hvala svima od srca, ketering gospođama, maksimalno profi obezbeđenju, organizatorima, produkciji, cheef-ovima, toncima, dekoraterima, krupijeima, vozačima i novinarima. Producentima i gospođi MM na ukazanom poverenju. Veliko iskustvo. Ja živim za ljubav, a ljubav moja je napolju i jedva čekam da je vidim. - rekao je Ćertić.

Podsetimo, tokom učešća u Zadruzi 6, Uroš Ćertić je uglavnom bio tema rasprave kada su bile u pitanju tuče, svađe, psovke i nedolično ponašanje.

Još na početku rijalitija imao je incident sa Kristijanom Golubovićem i Bugarinom, zbog čega su oni diskvalifikovani, a Ćertić se sa navodnim povredama glave vratio da bude deo rijalitija.

Video: Mangup sam sa 15 godina robije, ne igraj se sa mnom: Zvezdan nasrnuo na Ćertića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA