Zadrugari napali Aleks: "Smucala si se po Švajcarskoj. Priznaj šta si radila u Marbelji"

Sve je počelo kada je Nikolićeva rekla da su Neca i Peca "paćenici", na šta su joj uzvratili i otkrili detalje iz njene prošlosti

  • 9
Aleksandra Nikolić Printskrin: TvPink

Zadrugari Neca i Peca Lazić izneli su šokantne optužbe o Aleksandri Nikolić i tome šta je ona radila u Švajcarskoj.

Sukob među njima je počeo nakon što je Nenad Aleksić Ša postavio pitanje Aleksandri Nikolić.

- Sinoć se pokazalo da narod vidi neke emocije između Filipa i tebe. Neca i Peca su govorili da emocije nisu primetne. Da li misliš da ste pobedom dokazali da su pogrešili, ili su sujetni zbog vas? - upitao je Ša, a nadovezao se Miki Đuričić.

- Moram da se nadovežem. Narod je prepoznao neku harizmu među njima. Car i Aleks nisu bezgrešni, načinili su preljubu, to je činjenica. Jedino što me kopka je to što su ljudi koje ne podnosim uvek visokoplasirani. Nije to sujeta, nego se zapitam, ukoliko za sebe mislim da sam dobar, kakvi li su onda oni? Šta narod vrednuje? - upitao je Miki.

- Svako ima pravo na svoje mišljenje, ali su Neca i Peca istrajni u komentarisanju vas, je l to sujeta? Primetio sam da ste Car i ti u grču, možete li da mi kažete šta je razlog toga - upitao je Ša.

- Više se neću nikome pravdati, jer me ničega nije sramota. Nije moralno, ali to sam ja. Sama biram koga ću voleti. Mislim da je moralnije to što sam priznala da sam se zaljubila, nego sam sam pretljala i muljala. Peca i Neca su napaćene duše. Nije im bilo lako dok su po Nemačkoj ležali na dušecima - rekla je Aleks.

- Ti si se smucala po Švajcarkoj, to je prava sramota. Ajde, reci šta jedna smerna Aleksandra ima da kaže jednom bednom Neci i još jadnijem Peci. Ispičaj šta si radila u Marbelji? Mi jesmo imali teško odrastanje, ali nismo to izneli dok Milan nije rekao. Ti si neko ko pravi žrtvu od sebe - kazao je Neca.

Video: Žestoka akcija Nikolićeve i Filipa nakon pobede na Zadrugoviziji: Aleks zajahala Cara

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA