Maja Marinković izdržavala dečka u zatvoru? Taki se izlanuo, pa otkrio više nego što je hteo

Taki je govorio o Majinom odnosu sa Bilalom i rekao da je ona odana, kao što je bila i dečku u zatvoru

  • 2
Taki Maja Marinković Foto: Nikola Tomić, Youtube/Zadruga Official

Bilal Brajlović se pre nekoliko dana vratio u "Zadrugu" kako bi se video sa svojom devojkom Majom Marinković i pozdravio se, jer će morati privremeno da odsustvuje iz rijalitija zbog oporavka operacije butne kosti koju je imao.

Marinkovićeva mu je u suzama poletela u zagrljaj, a njih razgovor i rastanak, rasplakao je milione gledalaca koji su to pratili uživo.

Tim povodom, oglasio se Majin otac, Taki Marinković, koji je prokomentarisao ovaj emotivni susret, ali i njen nastup na "Zadrugoviziji".

- Nisam gledao uživo, pa sam gledao na jutjubu. Bilo je mnogo emotivno, nije svejedno kada gleda neko svoje dete kako plače. Vidim da se iskreno zaljubila. Smirila se i ućutala i sve se to vidi! Neće Maja njega da proda, nema šanse. Nije prodala ni onog što ga je izdržavala u zatvoru toliko godine, ispala mu je lojalna do kraja, čak i na njenu štetu. Između nje i Cara? Nema tu ništa. To je ispričana priča. Zna Maja da je diskvalifikovana zbog njega prošle godine, on je to i javno rekao tamo. Videćete šta će Maja da dobije sada za slavu, moraću kombi da uzmem. Sutra će Maja ostati u frasu kada bude videla šta sam joj poslao za slavu, ali nisam poslao samo za nju, poslao sam i za Bilala - rekao je Taki.

Isti dan, odvila se "Zadrugovizija", na kojoj je Maja nastupila sa Nenadom Macanovićem Bebicom. Taki je odgovorio kako gleda na Majin nastup na šta je on istakao da je zadovoljan, ali i da mu od reakcija publike, "gori" telefon.

- Ja vidim koliko su mi ljudi poslali klipova, čak je i taj dečko koji izvodi tu pesmu okačio i tagovao i napisao: "Maja je izgrmela na sceni". Ona je shvatila Zadrugu kao posao, zato je dala sve od sebe. Trebala je i Marija Kulić da izađe sa nekom batinom, da ih nauči pameti (smeh). Prezadovoljan sam i oduševljen! Vidim ja to po komentarima, gori mi telefon - rekao je Taki za "Pink".

Video: Mi smo bolesni! Nemoj da vadiš! Maja i Bilal overili radio, Marinkovićeva u transu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA