Vanesa Šokčić o najvećem bakšišu: Po povratku sa slavlja odmah je kupila nov automobil

Bakšiša nije bilo za stan, ali za dobru limuzinu jeste

  • 4
Vanesa Šokčić Foto: ATA Images

Bakšiš i zarada koje estradni umetnici zarade na nastupima i privatnim slavljima uvek su tabu tema. Iako o konkretnoj cifri nikada nisu pričali, pevači ne kriju da novca nikad ne manjka, te da se dešavalo da samo od jednog nastupa zarade za dobru limuzinu ili čak za stan.

Pevačica Vanesa Šokčić otkrila je da je najveći bakšiš dobila na jednom privatnom slavlju u Italiji, a odmah po povratku u Srbiju, od istog je sebi kupila novi automobil.

- Kad sam se vratila sa jedne svadbe u Italiji, kupila sam sebi nov auto. Stan nisam mogla. Bilo je to drugačije vreme. Ljudi ne daju na muziku jer ne znaju šta će sa paramama, već zato što ih dirne muzika - ispričala je Vanesa.

Prema njenim rečima, tamo gde joj kažu da će biti dobra zarada uglavnom ne zaradi ništa.

- Kad mi kažu dođi biće super, biće bakšiš, tada obično nema ništa. A tamo gde se najmanje nadaš, tamo prođeš vau - rekla je Vanesa u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

Podsetimo, Vanesa je u svet estrade ušla tako što je nastupala sa bendom u klubu koji je držao njen otac. Pevala je narodne pesme, ali to joj se nije sviđalo.

- Za mene su narodnjici bili "ne, nikako". Rekli su mi da probam i da naučim samo tri pesme, i tako sam ja počela. Osladilo mi se, pa je došla prva plata od mog šefa, tj. tate i kad sam dobila prvu platu nisam imala vremena za Akademiju jer sam morala da skidam nove pesme za nastupe - ispričala je ranije pevačica.

Video: U četiri zida sa Vanesom Šokčić: Pevačica nam otkrila sve o angažmanu u Južnom vetru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mika armunika

    19. decembar 2022 | 16:31

    Čak i da je tačno da je kupila nov auto od bakšiša to je mogao da bude samo fića. O velikim bakšišima mogu da pričaju samo desetak pevača iz Srbije, a ona to sigurno nikad nije bila.

  • maki

    19. decembar 2022 | 19:39

    Ma kad je ona bila akuelna, dajte molim vas, pa nema ni pola hita !

  • Miki

    20. decembar 2022 | 13:05

    Negde sam je slušao uživo,pojma ta nema o pevanju..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA