Luna i Marko ne odustaju od prinove: Nakon gibitka bebe, usledile su ove promene

Luna je rešena da uradi sve što je u njenoj moći da potpuno oporavi svoj organizam

  • 5
Marko Miljković Luna Đogani Foto: ATA Images

Influenserka Luna Đogani i Marko Miljković oporavljaju se od gubitka bebe koji ih je zatekao nespremne pre nešto manje od dva meseca, ali ih bolan period nije omeo u želji da ćerki Miji podare brata ili sestru.

Kako izvor blizak ovom paru tvrdi, Luna je rešena da uradi sve što je u njenoj moći da potpuno oporavi svoj organizam, hormonski status i telo kako bi što pre ponovo ostala trudna.

- Tih dana kada se borila sa prihvatanjem da je izgubila bebu koju su jedva čekali rešila je da promeni svoje navike iz korena. U sebi je videla najvećeg krivca za to što joj se dogodilo, budući da spava svega dva, tri sata dnevno, da ne jede redovno i da se iscrpljuje mnogobrojnim obavezama oko deteta, kuće i reklama od kojih zarađuje. Kako bi sredila svoj život, prepolovila je poslovne obaveze, vratila se zdravom režimu ishrane, a po savetu doktorke, počela da uzima vitamine potrebne da oporavi organizam pred novu trudnoću - priča izvor, i otkriva da će Miljkovići kroz koji mesec ponovo moći da rade na proširenju porodice.

- Luna pije vitamine koje inače piju trudnice kako bi ojačale plod i organizam. Ti suplementi se daju i ženama koje su izgubile bebu da bi se izbegao novi abortus ukoliko dođe do ponovne trudnoće. Ipak, doktorka ih je savetovala da naprave pauzu od tri, četiri meseca kako bi se njeno telo potpuno oporavilo od kiretaže koju je imala - navodi izvor, koji tvrdi da je Luna odbila Markov predlog da ide kod psihologa budući da se dobro oseća.

- Iako je prvih nekoliko nedelja plakala zbog gubitka, uspela je da se izvuče iz depresije uz pomoć ćerkice Mije. Sa druge strane, Marko je smatrao da bi bilo dobro da pored vitamina i režima ishrane razgovara sa stručnim licem kako bi se i psihički potpuno opravila i pripremila za novu trudnoću. Ona je to odbila, uz objašnjenje da se oseća dobro i obećanje da će mu reći da joj treba pomoć ukoliko oseti da ne može da se nosi s gubitkom - završava izvor za Alo!

Video: Luna i Marko u ludom provodu sa roditeljima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    19. decembar 2022 | 20:02

    Pa od cega si punacka ako ne jedes? 🤭🐖 Samo pitam

  • Ivana

    19. decembar 2022 | 20:19

    Luna se vec sprema za drugo a mozda i blizance

  • Aaa

    20. decembar 2022 | 09:43

    Organizmu treba najmanje 6 meseci da se oporavi od gubitka bebe,sve ispod je veca verovatnoca da ce se ponoviti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA