≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jana Todorović o skromnom detinjstvu: Delili smo kesicu štapića, zato znam da poštujem šta dobijem

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pevačica je živela sa roditeljima, bratom i sestrom, a sve što su imali delili su na ravne časti

  • 0
Jana Todorović Printskrin: Toxic TV

Pevačica Jana Todorović danas je jedna od najtraženijih pevačica, živi život na visokoj nozi, dobro zarađuje, ima i svoj privatan biznis, ali nije oduvek bilo tako.

Naime, njeno detinjstvo je bilo veoma skromno. Živela je sa roditeljima, bratom i sestrom, a sve što su imali delili su ravnopravno, i najviše su se radovali kesici štapića.

- Živeli smo mnogo skromno, radovali smo se kesici štapića, kesici smokija. Delili smo, brat, sestra i ja, tako su nas roditelji odgajali, hvala Bogu da je to i dan danas tako. Delili smo jednu kesicu štapića i zaista su to divna sećanja na porodicu i zato sam ja takva kakav jesam, da znam da poštujem sve što dobijem - rekla je Jana.

Jana se ostvarila u ulozi majke, rodila je ćerku Kristinu Džulijen, ali ipak žali što njena porodica nije brojnija i što naslednici nije podarila makar još jednu sestru ili brata.

- Jedino mi je žao što sam ostala na jednom detetu. Sve ostalo je bilo i biće i novac, i karijera, uspeh, slava, mogu da se dese, a i ne moraju. Tek sam videla sada kad je moja ćerka napunila 16 godina šta je najbitnije u životu porodica, zdrava deca i ništa drugo - kazala je Jana u emisiji "Premijera".

Video: 17 dokaza da je ovo pevačica sa najvećim prirodnim grudima na estradi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA