≫ 

Haos u porodičnom domu Filipa Cara: Njegovi roditelji se posvađali zbog buduće snajke Aleksandre

"Otac i majka su se pomirili s njegovim načinom igre i života, ali u njegovoj kući, gde je otac glava porodice a majka stub, ne može", tvrdi izvor

  • 1
Filip Car Aleksandra Nikolić

Foto-montaža: Kobra, Shutterstock

Od kako je ušao u Zadrugu, Filip Car je imao mnogo devojaka, zbog čega je često srljao tokom svojih učešća u rijalitiju, a sada je zbog njegovih devojaka nastao haos i u njegovoj porodičnoj kući.

I koliko god izigravao Kazanovu i kovao planove za budućnost, kod porodice ne dobija podršku. Trenutna veza sa Aleksandrom Nikolić još jedna je u nizu onih koje ne podržava njegova porodica.

- Filip Car u rijalitiju može da radi šta god želi, otac i majka su se pomirili s njegovim načinom igre i života, ali u njegovoj kući, gde je otac glava porodice a majka stub, ne može. Ni jedno ni drugo ne žele da čuju, a kamoli da vide starletu u porodičnom okruženju. To su staromodni ljudi koji cene neke tradicionalne vrednosti i zna se kakva devojka može da bude deo njihovog doma. Filip to odlično zna. Njihov stav je nepromenljiv - tvrdi izvor.

Iako se Filip pravi da ne nezavistan i da sam odlučuje o životu, kako dalje navodi dobro obavešten izvor, svi njegovi prijatelji znaju da on ne planira sa tim devojkama ništa ozbiljno.

- Nikad to ne bi uradio svojim roditeljima. Oni su mu na prvom mestu. Verujte mi da on, ako ostane sa Aleks do kraja rijalitija, nema nameru da je vodi u Crikvenicu. To vam potpisujem. Zna on koje su mu granice i u kakvim je odnosima sa svojom porodicom i preko toga ne prelazi - zaključuje izvor za Kurir.

Iako Filipova porodica ne želi da govori za medije, njihov stav se ipak zna budući da mu se otac jednom javio u Zadruzi.

- Ti znaš da nijedna tvoja cura ne valja tvojoj majci. Ja s Dinom ne razgovoram o tome, a mama ne voli. Ne nerviraj se, prenosiš nervozu na nas. Ako ide, ide, ako ne ide, aj zdravo. Znam ja da ti nije jednostavno, tamo si gde si i preko nekih stvari moraš preći. Zna se preko čega se ne prelazi, ako te vara, noga u g... - rekao je Carev otac dok se njegov naslednik zabavljao s Dalilom.

Video: Filip i bivša Dejanova se zagrlili pred svima, pao i poljubac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA