"Žao mi je što nisam bila tamo da se oprostim": Ilda Šaulić o tragičnoj smrti oca Šabana

Pevačica nije mogla da zadrži suze, a ispričala je da joj je žao što još jednom nije videla oca, u Nemačkoj gde je nastradao

  • 1
Ilda Šaulić, Druženje sa novinarima Foto: Nikola Tomić

Ilda Šaulić je prilikom gostovanja u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" otvorila dušu, pričala o detaljima iz svog života koji nisu bili poznati javnosti te se u jednom trenutku i rasplakala.

Pevačica je otkrila detalje o velikoj ljubavi sa starijim partnerom zbog čijih se godina njeni roditelji nisu slagali sa njihovom vezom.

Ilda se dotakla i bolne teme, smrti oca Šabana Šaulića, čija je bila mezimica.

Pevačica nije mogla da zadrži suze, a ispričala je da joj je žao što još jednom nije videla oca, u Nemačkoj gde je nastradao.

- Ja sam ostala u Beogradu sa mamom, Mihajlo, sestra i zet su otišli u Nemačku. Eto, žao mi je što nisam bila tamo da se sa njim oprostim, ako je uopšte moglo. Imali su mogućnost i da ga vide i ona (sestra, prim. aut) kaže: "Ilda on izgleda kao da spava" - rekla je potreseno i u suzama Ilda prisećajući se tragedije koja je zadesila porodicu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA