Kuma Marine Tucaković šokirana zbog Laćine smrti: "Čula smo se pre nedelju dana. Bio je razdragan i normalan"

Vest da je preminuo sin pokojne Marine Tucaković i Aleksandra Fute Radulovića, šokirala je sve, a sada s skrhana bolom oglasila i porodična kuma Marijana Petrović

  • 0
Milan Laća Radulović Marijana Petrović, Foto: Marko Jovanović, Instagram/petrovicbmarijana

Milan Laća Radulović pronađen je mrtav u Izraelu.

Vest da je preminuo sin pokojne Marine Tucaković i Aleksandra Fute Radulovića, šokirala je sve, a sada s skrhana bolom oglasila i porodična kuma Marijana Petrović.

- Čula sam sve. Sa njim sam se čula pre nedelju dana. Bio je u Izraelu razdragan i normalan. Ne znam. Futa mi je rekao da su ga našli tamo mrtvog na ulici. On nije sad baš za razgovor. Sad ću da idem tamo kod n

Da podsetimo, Milan Laća Radulović krenuo je stopama svoje majke Marine, pa je i sam pisao tekstove za mnoge domaće pevače.

Još kao maloletan, imao je problerma sa nedozvoljenim supstancama o čemu je javno i govorio

- Ceo period je bio dosta dug. Krenuo sam sa 15 godina, sa 17 sam postao narkoman, onda sam 4 godine imao pauzu, ali kad sam završio na klinici za odvikavanje tu je bio kraj. Počelo je kao radoznalost, a nastavio sam i kad sam shvatio da loše utiče na mene. To je bolest. Kad osetiš prvu heroinsku krizu to je nešto... To je najopasnija droga.

Video: Laća o Marini Tucaković

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA