Dejana je prevarila sa Carem, a bila je i sa Janjušem, Osmakčićem i Panićem: Svi momci Aleks Nikolić u Zadruzi

Osim veze sa opasnim momcima, Aleksandra je imala burne veze i pred kamerama "Zadruge", a sa gledaoci rijalitija mogli su da vide i njene vrele akcije

  • 4
Aleksandra Nikolić Marko Miljković Foto-montaža: Kobra, Printskrin: TV Pink

Učesnicu rijalitija "Zadruga" i starletu Aleksandru Nikolić, svedok saradnik Srđan Lalić raskrinkao je na ročištu koji se vodi protiv klana Veljka Belivukau Specijalnom sudu. 

Lalić je otkrio da je Aleksandra imala odnose sa najbližim saradnikom Velje Nevolje, Markom Miljkovićem.

- Jesam, naprimer, tebi dođe starleta Aleksandra Nikolić i imaš odonose sa njom i ti kažeš kako je dobra riba a ja kažem nije - rekao je Lalić na pitanje Miljkovića da li se nekada suprotstavio naređenjima šefova ozloglašene kriminalne grupe.

Zadrugarka je jednom prilikom i sama priznala da je imala odnose sa mafijašima.

- Imala sam pogrešne partnere, pogrešnim putem sam krenula. Imala sam momke koji su se bavili kriminalom, dolazila sam do njih kroz izlaske, prijateljstva... - rekla je Aleks u emisiji "Premijera - Vikend Specijal".

Osim veze sa opasnim momcima, Aleksandra je imala burne veze i pred kamerama "Zadruge", a sa gledaoci rijalitija mogli su da vide i njene vrele akcije.

Naime, poslednji u nizu bio je Filip Car, sa kojim je bila i u prethodnim sezonama rijalitija, a sa kojim je prevarila bivšeg dečka Dejana Dragojevića.

Nikolićeva je bila u vezi sa Dejanom u trenutku kada se uselila u Belu kuću, te su i živeli zajedno, ali on ju je ostavio zbog odnosa sa Carem.

Aleksandra Nikolić, Filip Car, Dejan Dragojević Foto-kolaž: Kobra, Marko Jovanović

Ona je bila i u vezi sa oženjenim Markom Janjuševićem Janjušem, a ulaskom u petu sezonu "Zadruge" smuvala je i Marka Osmakčića, koji je sa njom prevario Viktoriju Mitrović.

Aleks je bila deo i četvrte sezone rijalitija i tada je uplovila u vezu sa manekenom Tomu Panićem. On je pred ulazak u "Zadrugu 4" kod kuće ostavio nevenčanu suprugu Nadeždu Biljić i sina Longa, a potom završio u vrelim igricama sa starletom.

Toma Panic sud Foto: Marko Jovanović

Svojevremeno zavela jei nekadašnjeg dečka pevačice Sanje Vučić, Nikolu Đorđevića, sa kojim je u izolaciji razmenjivala strasti ispod pokrivača.

Miki Đuričić jednom prilikom otkrio je da je Aleksandra bila u vezi sa čovekom od 60 godina, u trenutku kada je ona imala 17.

- Aleks je bila u vezi sa vođom mafije koji je sada u zatvoru! Svi znaju na koga mislim, ali ne bih da mu pominjem ime. Kad je ta ekipa ubica i kriminalaca uhapšena, molila je da uđe u "Zadrugu" dok se bura ne stiša. Smeta mi što u rijaliti ulaze kurve o koje su mafijaši obrisali ku*ac i drže nam lekcije. Zabavljala se s vlasnikom jednog beogradskog splava, koji je preminuo pre dve godine. Bio prijatelj sa mnom i Lepim Mićom! Kad su bili zajedno, Aleks je imala 17 godina, a on 60 -pričao je on.

Video: Filip priznao da voli Maju, Aleks uplakana pala na pod: Potpuno slomila nakon Careve izdaje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA