Laća je sa osam godina glumio u spotu naše pevačice: Sin Marine Tucaković oduševio publiku još dok je bio mali

Laća je od talenat za muziku nasledio od roditelja, pa je tokom svoje karijere sarađivao sa mnogim ličnostima sa estrade

  • 0
Milan Laća Radulović Foto: Marko Jovanović, Printskrin: Youtube/ bisi_m_vids

Milan Laća Radulović, sin Marine Tucaković i Aleksandra Radulovića Fute, pronađen je mrtav na ulici u Tel Avivu u Izraelu.

Laća je od talenat za muziku nasledio od roditelja, pa je tokom svoje karijere sarađivao sa mnogim ličnostima sa estrade. Ipak, malo ko zna da se Laća još kao osmogodišnji dečak našao u jednom muzičkom spotu.

Marinin sin bio je spotu za pesmu "Svaka cura danas zna" koju je izvodila tada popularna pevačica Lola.

Ona je sarađivala sa bendom Laćinog oca, pa je mali Radulović dobio priliku da se oproba pred kamerama, ali i da zapeva.

Laća je već tada privukao veliku pažnju, a svojim izgledom i pokretima, kao i imidžom oduševio je sve.

Podsetimo, Milan Laća Radulović rođen je 1986. godine u Beogradu. Još kao mali pokazao je ljubav prema muzici, a talenat za pisanje nasledio je od majke Marine Tucaković. Tokom karijere sarađivao je velikim brojem pevača. Kao tinejdžer našao se u kandžama droge, a u svojim intervjuima otvoreno je govorio o bolesti zavisnosti. Njegov život obeležile su dve velike porodične tragedije - kada je izgubio brata Miloša 2008. godine i 2021. majku Marinu.

Video: Laća o Marini Tucaković

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA