Sneki je svoj brak držala pod "velom" misterije, čak i nakon kraha: Pevačica o njemu nikada ne govori

Mnogi su nagađali da sa njene strane još uvek postoje emocije

  • 1
Snežana Babić Sneki Foto: Marko Jovanović

Pevačica Snežana Babić, poznatija kao Sneki oduvek je privlačila pažnju javnosti zbog toga što nije pričala o privatnom životu, ali svakako ipak mnogi znaju da je do 2009. godine bila je u braku sa nemačkim biznismenom srpskog porekla Radomirom Stojanovićem.

Nakon bolnog razvoda, pevačica nikada više nije spominjala, niti javnosti predstavila novog muškarca. Bivšeg, pak, više nikada nije ni spomenula.

Upravo zbog ovoga mnogi su nagađali da sa njene strane postoje emocije još uvek, a jednom prilikom progovorila je u kratkim crtama o ponovnoj udaji.

- Ja jedan brak imam iza sebe, nikad ne reci nikad.. Dostigla sam zrele godine, tačno znam šta hoću, a i šta neću. Želim sebi da priuštim komforan život i budem okružena sjajnim, dobrim ljudima koji imaju pozitivnu energiju - istakla je jednom prilikom Sneki govoreći o braku i planovima za budućnost.

Sa druge strane, vlasnica najdužih nogu na estradi u jednom intervjuu priznala je da joj, generalno, brak kao potpis kod matičara ne znači mnogo dok se dvoje ljudi voli i poštuje.

Video: Sneki progovorila o estetskim operacijama: Vreme je da se počne sa tim

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Veteran

    23. decembar 2022 | 19:54

    Pa ona nije ni mogla da održi brak ako ćemo pravo..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA