Ceca prekinula nastup zbog sestre Lidije: Povela je u Bugarsku i priredila joj iznenađenje za rođendan

Folk diva pevala je u Sofiji pre nekoliko dana i to na sestrin rođendan

  • 1
Ceca Ražnatović Printskrin: Blic TV

Ceca Ražnatović jako je vezana za svoju sestru Lidiju Ocokoljić, pa je iskoristila priliku da joj javno, na svom nastupu, čestita rođendan.

Folk diva pevala je u Sofiji pre nekoliko dana i to na važan dan za njenu sestru.

Ceca je odlučila je da joj napravi spektakulatno iznenađenje, što je prikazano u "Ceca šouu".

- Pretposlednja pesma je "Ime i prezime", tad i poslednja je "Trepni, trepni" i kraj. Kad otpevam "Ime i prezime" puštamo klip, ide "Trepni, trepni" i kraj koncerta - rekla je svom frizeru Stevanu.

Lidija Ocokoljoć Printskrin: Blic TV

Neposredno pred sam nastup, Ceca je provela vreme ćaskajući sa svojim prijateljima iz Bugarske i sestrom Lidijom, a svi zajedno otpevali su joj rođendansku pesmu.

Iako je sama pevačica rekla da njena sestra ne voli da se eksponira previše u javnosti i da privlači pažnju, odlučila je da fokus tokom svog nastupa prebaci na svoju sestru.

Lidija je sedela u društvu svog muža Predraga Ocokoljića, kada je Svetlana odlučila da prekine spektakularni koncert kako bi joj javno poželela srećan rođendan.

- Danas imam jedno iznenađenje za svoju sestru. Lidija, srećan ti rođendan - rekla je Ceca i otpevala svojoj sestri rođendansku pesmu.

Za to vreme na bilbodru su išle njihove zajedničke slike, a Lidija je nazdravila sa svojim prijateljima i porodicom.

- Kakva je bila reakcija nisam baš mogla da vidim, pretpostavljam da ju je iznenadilo na najlepši mogući način i da je raznežilo, ona je jedna jako emotivna žena, iako na prvi pogled ne izgleda tako. Svi koji je poznaju potvrdiće ovo što govorim - rekla je Ceca i dodala:

- Lidija ne voli da se eksponira, ne voli da bude u centru pažnje. Ona je moja ogromna podrška i mi smo dijametralno suprotne, ali se odlično slažmo - kaže Ceca, koja je istakla da je njena sestra veoma emotivna žena.

- Ona ne deluje tako, ali je jako emotivna - rekla je Ceca.

Video: Lidija kulira Cecu: Pevačica kao ruska princeza sa šubarom a u ruci drži skupocenu Luj Viton tašnu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA