Saša Popović hoće na Evroviziju: Pesmu čuva 11 godina, a evo ko će je pevati na nacionalnom izboru

"To je duetska pesma i siguran sam da će RTS prihvatiti tu pesmu da se takmičiš", rekao je Saša

  • 4
Ceca Ražnatović, Saša Popović, Zvezde Granda Printskrin: Tv Pink

Javni servis Srbije je početkom septembra raspisao konkurs za izbor kompozicije koja će predstavljati Srbiju na Pesmi Evrovizije, a sada je poznato da se među 900 prijava nalaze i Dragan Kojić Keba, Gordana Lazarević, ali i adut Saše Popovića.

Navodno, među prijavljenima je i Aleksandar Simić. Učesnik "Zvezda Granda" iz Mionice, čiji mentor je bio Dragan Stojković Bosanac, završio je srednju muzičku školu, a zbog učešća u takmičenju napustio je Muzičku akademiju. Muzički idol mu je Zdravko Čolić, a u takmičenju je izvodio operske arije. Saša Popovi ćmu je obećao da ima za njega pesmu za Evroviziju, ali je sada nepoznanica ko će s njim nastupiti u duetu.

- Postoji pesma koju ja čuvam 11 godina, to je pesma koja će biti namenjena tebi, bez obzira na to da li ćeš ispasti u ovom krugu ili prođeš dalje. To je duetska pesma koju ćeš pevati zajedno sa jednim momkom takođe iz "Zvezda Granda", neću da kažem ko će to biti, i tu pesmu ćemo prijaviti za sledeće takmičenje za Pesmu Evrovizije i siguran sam da će RTS prihvatiti tu pesmu da se takmičiš - izjavio je tokom takmičenja Popović, a Aleksandar se šokirano zahvalio i priznao da mu je takmičenje za Pesmu Evrovizije najveća želja.

Među prijavljenima su Tijana Dapčević (Zoe Kida joj je uradila pesmu), Frajle, Zejna Murkić, Anđelina, Princ od Vranja, Joca Ajkula, a krajem godine će se znati ko je prošao jer je komisija još uvek u procesu slušanja kompozicija.

Ana Đurić Konstrakta je Srbiju predstavljala na Evroviziji u Torinu sa pesmom "In Corpore Sano", koju su kako kod nas, tako i van granica naše zemlje pevušili mnogi. Ona je bila veoma uspešna i takmičenje je završila na visokom petom mestu, a da se samo publika pitala, bila bi kotirana i bolje. Na nacionalnom izboru bila je autsajder.

Video: Saša prvi put o povratku Zvezda Granda na Pink: Ovako je govorio o Jeleni Karleuši

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Danka

    23. decembar 2022 | 23:26

    Vidite sad nadjite nekog ko ce umesto ruku prati noge u lavoru uz recitovanje.

  • Lik

    24. decembar 2022 | 00:19

    Treba najveća glupost od pesme, može priča može urlanje a može i dranje može i kidanje to ima najviše šanse jer kvazi umetnici će to birati i reci da je to umetnost i da normalan svet ne razume. Idemooooooooo

  • јс

    23. decembar 2022 | 23:36

    Опет узалудни оптимизам!!!!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA